Cinia työnantajana

Vasemmalla

Cinia tarjoaa monipuolisia, vaihtelevia ja sopivassa suhteessa haasteellisia työtehtäviä. Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja yhteinen tavoitteemme on menestyminen ja onnistumisten jakaminen. Ohjelmistopalveluja tuottava Cinia Solutions Oy (aiemmin Kilosoft) on osa Cinia-konsernia ja yhdessä muodostammekin ainutlaatuisen infra- ja ohjelmisto-osaamisen yhdistävän asiantuntijaorganisaation.

Meille on tärkeää, että cinialaiset viihtyvät työssään. Panostamme esimiestyöhön, erilaisiin työhyvinvoinnin hankkeisiin ja motivoiviin työnkuviin. Työntekijöiden tunnelmia ja fiilistä mittaamme Fiilistutkan avulla.Töitä teemme sitoutuneesti, mutta pidämme myös huolen siitä, että työ on tasapainossa elämän muiden tärkeiden asioiden kanssa.  

Oletko uusi työkaverimme?

Avoimuuteen kannustavassa kulttuurissamme viihtyvät sosiaaliset ja vuorovaikutteiset osaajat, jotka hoitavat sovitut asiat ajallaan ja ovat valmiita kehittämään niin omaa osaamistaan kuin yhteisiä toimintatapojamme.  Arvostamme energisyyttä, idearikkautta, sinnikkyyttä ja oma-aloitteisuutta. Yhteisesti määritelty Cinia Koodi ohjaa toimintaamme ja intohimoiksemme olemme tunnistaneet mm. asiakkaan ymmärtämisen, uuden kehittämisen, toimivan yhteistyön sekä toistemme kannustamisen ja huomioimisen.

Tunnistatko Cinian tulevaisuuden työnantajaksesi? Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai jätä rohkeasti avoin hakemus!

Oikealla

 
Jättämällä meille yhteystietosi, saat tiedon Cinian tulevista tapahtumista ja avoimista työtehtävistä näppärästi suoraan sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

Liity listalle

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Sijainti: Tampere, Vantaa, Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Riihimäki

Ohjelmistokehittäjä

Sijainti: Tampere

Ohjelmistokehittäjä / back-end

Sijainti: Jyväskylä

Tietoturva-asiantuntija, tietoliikennepalvelut ja -verkot

Sijainti: Helsinki, Riihimäki, Espoo

Rekisteriseloste