Ajankohtaista

Corenet toimittaa Siemensille E18 Muurla-Lohja tieosuudelle valvonta- ja ylläpitopalvelut

Uutiset 30.9.2013

Corenet Oy toimittaa Siemens Mobility Division yksikölle Muurla-Lohja (MuLo) välisen tieosuuden tietoliikenneverkon valvonta- ja ylläpitopalvelut. Palvelukokonaisuus sisältää tietoliikenneverkon laitteiden valvonnan sekä viankorjauspalvelun 24/7. Osuus sisältää yli 300 valvottavaa kohdetta sisältäen mm. kameroita, tietoliikennelaitteita, palvelimia ja työasemia. Corenet tuottaa kohteeseen myös antivirus-palvelun. Toukokuussa solmittu sopimus on aluksi voimassa vuoden 2016 loppuun asti ja siihen sisältyy kahden vuoden jatko-optio.

Solmittu palvelusopimus on ensimmäinen laatuaan Corenetin ja Siemensin välillä. ”Pitkäaikainen kokemuksemme kriittisten tie- ja väylähankkeiden valvonta- ja hallintapalveluista tukee tällaisten hankkeiden toteuttamista. Kyseessä on kriittinen ympäristö, jossa vikatilanteisiin reagoimisen tulee olla nopeaa. Hyödynnämme palvelun tuottamisessa myös viimeaikaisia palvelukehityksemme tuloksia, jotka auttavat meitä tuottamaan entistä parempaa käytettävyyttä ja läpinäkyvyyttä asiakkaalle”, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Eerola Corenet Oy:stä. ”Pääsimme koeponnistamaan uuden konseptimme ja näyttämään osaamisemme jo kesäkuussa, jolloin autoimme vuorokauden kestäneen, Lohja-Muurla tieosuuden mökkiliikennettä hidastaneen vian korjaamisessa”, jatkaa Sami Eerola.

Siemens näkee, että yhteistyössä Corenetin kanssa olennaista on pitkäaikainen kumppanuus.
”Meille on tärkeää, että Corenet kykenee reagoimaan nopeasti mahdollisissa vikatilanteissa. Heidän korjaajansa pääsevät paikalle nopeasti. Lisäksi arvostamme hyvää raportointia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua. Uskomme, että uusi yhteistyökumppanimme auttaa tässä”, Siemensin tekninen johtaja Jari Jussila sanoo.

Lisätietoja:

Sami Eerola, liiketoimintajohtaja, Valvontapalvelut, Corenet Oy, puhelin 040 862 2271, sami.eerola(at)corenet.fi tai
Tuomas Yli-Suvanto, asiakaspäällikkö, Corenet Oy, puhelin 040 862 1061, tuomas.yli-suvanto(at)corenet.fi ja
Jari Jussila, tekninen johtaja, Siemens Mobility Division, puhelin 050 301 3918, jari.jussila(at)siemens.com

Jaa