Ajankohtaista

Muutoksia Cinian johdossa

Uutiset 11.3.2015

Timo Cavén jättää divisioonajohtajan ja Cinia One Oy:n toimitusjohtajan tehtävän. 
Timo Cavén on tullut nykyiseen Cinia-konserniin Corenet Oy:n toimitusjohtajaksi maaliskuussa 2011. Vuoden 2015 alusta hän on toiminut Järjestelmäpalveludivisioonan johtajana ja Cinia One Oy:n toimitusjohtajana.

”Haluan kiittää Timoa arvokkaasta työstä Corenet Oy:n muutoksen johtamisessa viimeisen neljän vuoden aikana. Cinia on uusi toimija nopeasti muuttuvalla ICT-toimialalla. Muutosta ja kasvua haetaan uusiutuneen johdon ohjauksessa. Olemme yhdessä Timo Cavénin kanssa päätyneet siihen, että nyt on oikea hetki hänen luovuttaa ohjausvastuu seuraaville”, sanoo Cinian-konsernin toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila.

Divisioonan ja Cinia One Oy:n johtamisen tehtävä siirtyy Timo Cavénilta muulle Cinian johdolle välittömästi. Nyt tapahtuvalla muutoksella ei ole vaikututusta Cinian asiakkailleen tuottamiin palveluihin.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila, Cinia Group Oy, puhelin 050 2179, aj.knaapila@cinia.fi

Cinia Group tarjoaa verkkoyhteyspalveluita ja vaativia tietoliikenteen ja telematiikan järjestelmäratkaisuja. Yritys tuottaa asiakaskohtaisesti palveluja erityistarpeisiin niin M2M-mobiilikäytöissä, telematiikan ohjaus- ja hallintatarpeissa, käytettävyyden hallinnassa sekä vaativissa verkko- ja tietoliikennetarpeissa. Cinialla on tietoliikenteen runkoverkkoa Suomessa noin 10000 km:a ja suunnitteilla olevaa verkkoa muualle pohjoiseen Eurooppaan noin 3000 km:n verran. Cinia vastaa Suomen ja Keski-Euroopan yhdistävästä uudesta suorasta tietoliikenneyhteydestä. Cinia-konserni muodostuu emoyhtiöstä Cinia Group Oy sekä tytäryhtiöistä Cinia One Oy ja Cinia Cloud Oy.

Jaa