<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=444991906801021&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
30.4.2021 15:17

Kokenut ohjelmistokehittäjä ja -arkkitehti, TH-järjestelmät

Cinian terveydenhuollon tiimissä tuottamamme ratkaisut palvelevat terveydenhuollon ammattilaisia tavoitteena helpottaa heidän arkeaan. Hyödynnämme moderneja selainpohjaisia avoimen lähdekoodin ratkaisuja loppukäyttäjien tarpeisiin räätälöityjen sovellusten kehittämisessä.   

Tehtävän kuvaus

Laadimme ratkaisut tarkasti, tietoturvallisesti ja yhteistyössä loppukäyttäjien eli terveydenhuollon henkilöstön kanssa esimerkiksi palvelumuotoilun keinoin

Toteutamme asiakkaillemme ketterästi räätälöityjä täsmäratkaisuja vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle. Esimerkiksi erikoissairaanhoidon tarpeeseen räätälöity hanke on usein järkevin ja nopein tapa hyödyntää digitalisaatiota hoitotyön kehittämisessä. Cinian kehittämiä ratkaisuja on käytössä eri sairaanhoitopiireissä, yksityisillä toimijoilla sekä kansallisissa hankkeissa kuten UNA.

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme vahvistuksia Tampereella toimivaan kehitystiimiimme. Tällä hetkellä haemme:

 • Ohjelmistoarkkitehti tai Tech lead: Työssäsi vastaat asiakkaille kehitettävien ratkaisuiden teknisestä pohjasta ja osallistut aktiivisesti sekä suunnitteluun että varsinaiseen toteutukseen. Ammattitaidollasi osaat yhdessä tiimin kanssa valita ja toteuttaa oikeat teknologiset ratkaisut kuhunkin tarpeeseen. Etua on modernien CI/DevOps -käytäntöjen ja -teknologioiden hallinnasta.
 • Kokenut ohjelmistokehittäjä: Toteutat itsenäisesti vaativia kokonaisuuksia moderneilla web-teknologioilla. Java-pohjaiset teknologiat sekä HTML5/Javascript -käyttöliittymät ovat sinulla hyvin hallussa ja pystyt osallistumaan kehitykseen monipuolisesti ”teknologia-pinon” eri tasoilla.

Mikäli sinulla on sopivaa kokemusta ja haluat olla mukana sekä teknisesti haastavien, että käyttötarkoitukseltaan merkityksellisten järjestelmien kehityksessä, laita hakemusta, niin jutellaan tarkemmin.

Ura Cinialla

Cinian terveydenhuollon tiimi on osa Ohjelmistoratkaisut-yksikköä, jossa pääset osaksi lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä terveydenhuollon lisäksi mm. teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla sekä julkisella sektorilla (tutustu asiakastarinoihimme). Meillä on siis halutessaan mahdollista kehittää osaamistaan monipuolisissa projekteissa ja monenlaisille asiakkaille. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Cinian terveydenhuollon liiketoiminnasta vastaava Jukka Hornborg, puh 040 592 9596 (etunimi.sukunimi@cinia.fi) 

Hae heti - haku päättyy 16.5.2021 tai kun sopivat henkilöt löytyvät.

Jätä hakemus

 

#Ohjelmistokehitys #Ohjelmistoarkkitehtuuri #Terveydenhuollondigitalisaatio