26.1.2021 10:00

Cinia tuo tietoverkkoihin vauhtia ja vähemmän vaarallisia tilanteita

Joustava ja kokenut Cinia satsaa palveluun ja on aina asiakkaansa kokoinen tietoliikenne- ja kyberturvallisuusratkaisujen ammattilainen. 

Erinomainen asiakaspalvelu on kunnia-asia

Tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja tarjoava Cinia satsaa palveluun toden teolla. Asiakkaiden ei tarvitse keskustella bottien kanssa tai jättää vikatilanteissa soittopyyntöjä, sillä asiakaspalvelu on avoinna ympäri vuorokauden.

- Henkilökohtainen palvelu on kiinteä osa ammattitaitoamme. Periaatteemme on, että yksi ja sama henkilö operoi, eikä asiakasta pompotella henkilöltä toiselle. Siksi jokaisella työntekijällämme on teknistä kokemusta, ja he pystyvät hyvin pitkälle ratkaisemaan asiat omatoimisesti, kertoo tietoverkkoratkaisujen myyntipäällikkö Aleksanteri Pyrrö.

Vasteajat ovat Cinialla huippuluokkaa, ja yritykselle on kunnia-asia, että asiakasyrityksen koko tai sopimuksen laajuus eivät vaikuta palvelutasoon. Jokainen asiakas on yhtä tärkeä.

Ainoa asia, mikä Cinian tarjonnassa ei skaalaudu, on asiakaspalvelun taso. Se pysyy aina ensiluokkaisena, toteaa myyntipäällikkö Pyrrö.

Olipa sitten kyse yritysliittymistä, suuremmista verkkokokonaisuuksista tai kyberturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuista, räätälöidään palvelut ja tuotteet juuri asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Cinia haluaa olla aina asiakkaansa kokoinen toimija.

 

Lupaukset on lunastettu käytännössä

Asiakasrintamalla Pyrrön väitteet allekirjoitetaan. Vantaalainen web- ja mobiilikehityksen sekä tekoälypalveluiden konsultointitalo RND Works kilpailutti tietoliikenneyhteydet muuttaessaan uusiin toimitiloihin syksyllä 2019.

Tarjouksia vertailtaessa tuli selväksi, että emme vaan pystyisi perustelemaan päätöstämme, jos emme valitsisi heitä. Hintalappu ei ollut edullisin, mutta kokonaisuus oli paras, muistelee RND Worksin osakas Lasse Annola. 

Tietoliikenneyhteyksien lisäksi Annolan mainitsemaan kokonaisuuteen kuuluu nykyaikaiset palomuuri- ja VPN-ratkaisut, sisäverkko sekä ylläpitopalvelu. Annola kertoo kommunikaation olleen jo tarjousvaiheessa läpinäkyvää ja luontevaa: tuli selväksi, että mitä tässä ollaan ostamassa, ja mitä tarkoittaa, jos jokin menee rikki. Tarjouksessa saatiin todella tarkat tiedot myös laitteista: mitä niillä voi tehdä ja voidaanko esimerkiksi huoltaa niitä itse.

- Aika vähän on kyllä tullut oltua yhteyksissä asiakaspalveluun, mikä on infrajutuissa pelkkää plussaa. Mutta jos asiaa on ilmaantunut, on ollut kätevää olla suoraan yhteydessä asiantuntijaan. Ei ole tarvinnut kilautella vaihteeseen tai tehdä järjestelmässä palvelupyyntöjä, kertoo Annola.

 

Luotettava kumppani tiedon valtaväylällä

Modernin maailman melskeessä luotettavien tietoliikenneyhteyksien merkitys korostuu. Niiden tulee toimia tehokkaasti, toimintavarmasti ja turvatusti kattaen pääsyn lähelle ja kauas. Cinian palveluihin sisältyy kyberuhkien, haavoittuvuuksien ja tietoturvallisuusjärjestelmien hallintaa. Järjestelmät toteutetaan Cinian konesaleissa, jotka ovat fyysisesti erillään muusta tuotantoinfrastruktuurista. Kaikki kerätty data säilytetään ja käsitellään Suomessa.

Eurooppaan Cinia tarjoaa erinomaiset yhteydet merikaapelinsa kautta: kansainväliset yhteydet kulkevat vuonna 2016 käyttöön otettua Digital Highwayta, joka kiidättää datan esimerkiksi Helsingistä Frankfurtiin ja takaisin 19,7 millisekunnissa. Kaapeli toimii skaalautuvana alustana kasvaville kapasiteettitarpeille.

- Liiketoimintaa tehdään maailmanlaajuisesti kelloon katsomatta, ja me olemme mukana mahdollistamassa sitä. Lisäksi tieto ja tekeminen on yhä enemmän menossa kohti digitaalisuutta, sen on korona-aika meille vahvistanut. Tieto on hajautettua ja datan tulee liikkua, joten tietoliikenneratkaisujen tulee olla joustavia, skaalattavia ja turvallisia, kiteyttää Pyrrö.

Voimmeko olla avuksi? Tutustu tietoliikenne- ja kyberturvallisuusratkaisuihimme: cinia.fi/connect
avatar

Aleksanteri Pyrrö, myyntipäällikkö, Yritysten tietoverkkoratkaisut, Cinia Oy

Artikkelissa haastateltu Aleksanteri Pyrrö työskentelee Cinialla yritysten tietoverkkoratkaisujen myyntipäällikkönä ja yksikön vetäjänä. Aleksanterilla on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja verkkoliiketoiminnan kehittämisestä.