CINIAN BLOGI JA ARTIKKELIT

Tunne pilvitoimittajasi

Kristian Nieminen vastaa Cinian pilvipalveluliiketoiminnasta. Tehtävässään Kristian saa hyödyntää monivuotista kokemustaan ICT-alan eri tehtävistä.

Pilvipalvelut 22.5.2017

Pilvipalvelujen yleistyminen ja niiden hyötyjen ymmärtäminen ovat organisaatioissa jo arkipäivää, mutta pilveen siirryttäessä yllätyksiltä vältytään harvoin. Siksi IT-hankkeissa korostuu entistäkin enemmän luotettavan ja asiantuntevan kumppanin löytäminen.

Pilvipalveluihin siirryttäessä on tärkeää muistaa vastuu tiedon hallinnassa. Usein vastuu on jo lainsäädännön puolesta pakotettua, mutta myös käytännön syyt tulee huomioida. Yhä useammin yritysten arvoa määrittää kyky kerätä ja käyttää tietoa. Pahimmillaan huonosti suunnitellut pilvipalvelut aiheuttavat toimittajalukkoja, joiden vuoksi koko toiminta voi kärsiä.

Viime kädessä vastuu datasta on aina sen omistajalla. Tällöin operaattorin valinta korostuu erityisesti. Ei kannata ajautua markkinoiden vietäväksi, vaan todella miettiä mitä pilveltä halutaan ja kenen kanssa sitä lähdetään hakemaan. Yritysten siirtäessä toimintojaan pilveen turvallisuus on tärkein asia.

Cinian tarjoama Lioncloud-pilviratkaisu on suunniteltu arkkitehtuurista lähtien niin, että alusta on turvallinen ja aina saatavilla. Kaikki data tallentuu useammin kuin kerran, joten mikään yksittäinen vika ei aiheuta katkoa. Pitkät perinteemme kriittisten sovellusten parissa ovat koulineet meidät varmistamaan toimivuuden ja tietoturvan kaikissa tilanteissa.

Cinia on älykkäiden verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluiden tinkimätön asiantuntija. Suomalaisena toimijana tarjoamme konesalit syvältä kotimaan graniitista sekä tuemme paikallisesti asiakkaita. Huolellisella suunnittelulla vältytään pilveen siirtymisen tyypillisimmiltä yllätyksiltä kuten budjettien ja aikataulujen pettämiseltä. Olemme lähellä ja tavoitettavissa silloin kun meitä tarvitset.

Kuinka hyvin sinä tunnet pilvitoimittajasi?

Kristian Nieminen, johtaja, Pilvipalvelut -

Lue lisää modernista, turvallisesta ja aidosti suomalaisesta Lioncloud-pilvipalvelusta.

Kristian Nieminen vastaa Cinian pilvipalveluliiketoiminnasta. Tehtävässään Kristian saa hyödyntää monivuotista kokemustaan ICT-alan eri tehtävistä.

Jaa