Cinia auttaa asiakkaitaan pilveistyvässä IT-maailmassa monin eri tavoin. Cinian Lioncloud -pilvipalvelu yhdessä verkko- ja ohjelmistopalvelujen kanssa tarjoavat kattavan palvelukokonaisuuden liiketoiminnan digitalisointiin.

Edistyksellisestä ja turvallisesta Lioncloud-pilvipalvelusta saat kapasiteettia helposti, nopeasti ja joustavasti erilaisiin tarpeisiin haluatko sitten esimerkiksi:

  • Tehokkaan alustan sovelluksillesi
  • Parantaa oman IT-ympäristön saatavuutta ja jatkuvuutta
  • Rakentaa datakeskuksen kaikkine palveluineen pilveen

Cinian yhteyspalveluiden avulla Lioncloud voidaan tuoda osaksi omaa IT-ympäristöäsi siten, että liikenne ei koskaan kulje internetin kautta. Nopeiden ja laadukkaiden yhteyspalveluiden avulla voidaan myös parantaa julkisten pilvipalveluiden saatavuutta sekä rakentaa yhdistelmäratkaisuja, joissa hyödynnetään oman ympäristösi lisäksi julkipilviä ja turvallista Lioncloud-pilveä.

Cinian ohjelmistopalvelut tukevat pilveistymisen tiellä, tien eri vaiheissa. Voit hankkia ohjelmistoratkaisut Cinialta ”Avaimet käteen” tai SaaS-palveluna. Cinian palvelulupaus voidaan halutessa ulottaa aina verkoista sovellukseen asti.

Cinian pilviasiantuntijat auttavat sinua pilveen siirtymisen eri vaiheissa ja muutoksessa, mikä nopeuttaa pilven hyötyjen saamisessa. Cinian pilviasiantuntijat ja 24/7-palvelukeskus varmistavat palveluiden saatavuuden ja kehityksen, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

jaa