Turvallinen Virtual Private Cloud -pilvipalvelu

Cinia Lioncloud on edistyksellinen ja turvallinen Virtual Private Cloud -pilvipalvelu (IaaS), jonka kulmakiviä ovat tietoturva, suorituskyky, läpinäkyvyys ja helppokäyttöisyys. Lioncloud-palvelu tuotetaan vain suomalaisista erittäin korkean käytettävyyden ja tiukan turvaluokituksen konesaleista. 

Lioncloud on joustava kapasiteettialusta, josta on mahdollista tuottaa kaikki vastaavat palvelut kuin omassa hallinnassa olevasta konesalista. Lioncloudissa yhdistyvät kyvykkyys tarjota digitalisoituvalle liiketoiminnalle sen edellyttämää nopeutta ja ketteryyttä sekä kriittisten infrastruktuurien ja toimintojen vaatimaa korkeaa tietoturvaa.

Lioncloudin edistykselliset ominaisuudet mahdollistavat erilaiset Virtual Private Cloud- sekä Hybrid Cloud -toteutukset. Ominaisuuksia ovat muun muassa tuki erilaisille työkuormille (Windows, Linux, Container), nopea ja kustannustehokas tallennuskapasiteetti sekä edistykselliset SDN-verkko-ominaisuudet. 

Välty yllätyksiltä

Lioncloud tarjoaa edistyksellisen käyttäjäliittymän, jota kautta palveluiden provisiointi on helppoa ja sujuvaa. Palveluja voidaan ottaa käyttöön myös rajapintojen kautta, jolloin Lioncloud voidaan integroida esimerkiksi osaksi yrityksen omaan ITSM-järjestelmää. Käyttöliittymän avulla saat myös reaaliaikaisen näkyvyyden palveluiden saatavuuteen ja laskutustilanteeseen.

 

Joustava ja kustannustehokas hinnoittelu

Palvelun hinnoittelu on joustavaa ja kustannustehokasta. Voit ottaa palvelun käyttöön vaikka yhdeksi päiväksi kerrallaan. Kapasiteetin käytöstä voidaan sopia myös pidemmälle aikajaksolle, jolloin kustannusvaikutukset saadaan optimoitua. Sopimusasiakkailla on myös mahdollisuus tasata ruuhkahuippuja ottamalla käyttöön kapasiteettia joustavasti. 

Cinian verkkopalveluita hyödyntämällä, Lioncloud voidaan yhdistää osaksi yrityksen omaa verkkoa. Näin varmistetaan entistä parempi tietoturva ja nopeus sekä palveluiden korkea saatavuus.

Cinian verkko mahdollistaa saumattoman liittymisen myös muihin pilviin. Cinia cMatrix -palvelun avulla voidaan parantaa saatavuutta palveluihin, jotka sijaitsevat esimerkiksi Amazonin AWS-palvelussa.

Cinia tarjoaa asiakkaan tarpeisiin sopivan päästä-päähän SLA-tason sekä 24/7-tukipalvelun.

Cinian Lioncloud-pilvipalvelu yhdessä verkko- ja ohjelmistopalvelujen kanssa tarjoavat kattavan palvelukokonaisuuden liiketoiminnan digitalisaatioon. 

Lisätietoja

Kristian Nieminen, Director, Cloud Services,  +358 (50) 3777 970, kristian.nieminen@cinia.fi