Enegia Group Oy on Itämeren alueen johtava riippumaton energiamarkkinoiden asiantuntijayritys. Toimialue kattaa Suomen ja Ruotsin lisäksi kaikki Itämeren ympäristön maat. Enegia tarjoaa energian hankintaan, myyntiin ja käytön tehostamiseen liittyviä ratkaisuja yrityksille, kiinteistönomistajille, energiayhtiöille ja julkiselle sektorille.

Enegia hallinnoi lähes 25 % Suomen sähkönkäytöstä ja asiakkaita on yli 20 000. Puolueettomuus takaa asiakkaille energian tuottajista, laitevalmistajista ja teknologioista riippumattomia, laaja-alaisia energiahallinnan ratkaisumalleja ja palveluita. Energiahallinnan palveluiden tavoitteena on säästää asiakkaiden aikaa ja rahaa.

Enegia kehittää jatkuvasti uudenlaisia järjestelmiä kasvavan liiketoimintansa tueksi. Samalla yrityksellä on tavoite modernisoida nykyisiä järjestelmiä, joilla kerätään ja jalostetaan energian mittaustietoa ja jotka auttavat tehostamaan energian kulutusta sekä ennustamaan energian hankintakustannuksia.

Enegia valitsi Cinian tuottamaan jatkuvaa ohjelmistopalvelua arkkitehtuurin, käyttöliittymän, analytiikan ja sovelluskehityksen sekä projektinhallinnan alueilla. Yhteistyö ulottuu myös ohjelmistojen laadunvarmistukseen. Tulevia kehitystarpeita ennakoidaan yhdessä ja Cinian asiantuntijat täydentävät Enegian oman kehitystiimin osaamista. Yhteistyön tavoitteena on järjestelmien elinkaaren pidentäminen sekä ratkaisujen joustava jatkokehitys.

”Cinia on meille pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita ohjelmistokehityshankkeita. Cinian väki on ammattitaitoista ja toiminta tehokasta. Asiakaslähtöisyys ja arvon tuottaminen asiakkaalle on korkealla tasolla ja näkyy positiivisesti kaikessa Cinian toiminnassa.” – Katri Honkonen, Enegia