Aviatracker-sovellus pyörii pilvessä

Finavia konserni palvelee vuosittain noin 21 miljoonaa matkustajaa sekä 350 000 lentoa ja matkustajamäärä kasvaa koko ajan. Yhtiö kehittää toimintaansa jatkuvasti yhä varmemmaksi, turvallisemmaksi ja sujuvammaksi.

Lennonvarmistusliiketoiminnan osalta Cinia on kehittänyt yhteistyössä Finavian kanssa Aviatracker-sovelluksen henkilöstön koulutuksen ja pätevyyden hallintaan. Sovellusta ylläpidetään ja hallitaan Cinian turvallisessa ja luotettavassa Lioncloud-pilvipalvelussa.

Pidämme tärkeänä, että meillä on yhteistyökumppani, jonka palvelut ovat turvallisia, suojattuja sekä niiden ympäri vuorokautinen käytettävyys on maksimoitu. Lioncloud oli meille kokonaistaloudellisesti tehokkain ratkaisu, joka mahdollistaa palvelun turvallisen käytön ja kapasiteetin skaalautuvuuden. Meille on myös tärkeää että yhteistyökumppanimme kykenee kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin. Cinia on meille tärkeä yhteistyökumppani, jonka turvallisten ja luotettavien pilvipalvelujen sekä tietoliikenneyhteyksien lisäksi voimme kehittää kokonaisvaltaisia palveluja. 

- Matts-Anders Nyberg, Principal & Accountable Manager, Avia College, Finavia Oyj