Qualvistan Smart Monitoring -palvelu tuottaa tietoa pilvestä

Qualvista kehittää ja valmistaa innovatiivisia biokaasun analysointiratkaisuja ja –palveluita.  Qualvista Smart Monitoring
-palvelu tuottaa biokaasun toimittajille arvokasta tietoa tuotetun biokaasun koostumuksesta ja puhtaudesta Information as a Service -palveluna.

Lioncloud-pilvipalvelu on erittäin keskeisessä osassa liiketoimintaamme. Lioncloud on helppokäyttöinen, turvallinen ja luotettava pilvipalvelu, jota hyödynnämme mittausteknologian tulosten siirtämisessä biokaasulaitokselta pilveen, tiedon varastointiin, jalostamiseen ja raportointiin sekä tiedon jakeluun asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että voimme käsitellä tietoa turvallisesti ja että asiakkailamme on pääsy heille tuotettuun tietoon mistä ja milloin tahansa. Cinia oli meille myös sopivan kokoinen yritys ja koemme, että olemme saaneet erittäin hyvää palvelua.

Cinian vahva kokemus liiketoimintakriittisistä palvelu- ja sovellusympäristöstä, Lioncloudin kustannustehokkuus sekä Cinian palveluasenne ovat toimintamme kannalta keskeisiä.

- Tommi Vilhunen, CEO ja yhtiön perustaja, Qualvista Ltd.