Meitä cinialaisia on nyt noin 220 ja määrämme kasvaa kovaa vauhtia. Tarjoamme asiakkaillemme yhteys- ja pilvipalveluita, teollisen internetin ja älyliikenteen ratkaisuja sekä tuotekehitys- ja laadunvarmistuspalveluita.

Tähtäämme tulevina vuosina kasvuun, kehittymiseen ja kansainvälistymiseen, mikä tarjoaa cinialaisille monenlaisia kiehtovia työmahdollisuuksia.

Henkilöstö on meille tärkein

Rakennamme nyt Cinian tulevaisuutta ja haluamme tiimiimme tekijöitä, jotka ottavat vastuuta, kehittävät omaa työtään ja luovat yhteisiä toimintatapojamme. Olemme kasvuyritys, joten meillä et jämähdä paikallesi, vaan olet menestyksesi osalta itse ohjaimissa. Haluamme, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.

Meille on tärkeää pitää lupauksista kiinni ja olla rohkeita. Se mitä luvataan, pidetään. Rohkeille tekijöille sattuu silloin tällöin virheitäkin, mutta haluamme kääntää ne opeiksi ja voitoiksi - mitään merkittävää ei luoda ilman uskallusta.

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla.

Osaavien ja kivojen työkavereiden sekä itsenäisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi saat meiltä mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.