Ohjelmistokehittäjäksi Cinialle

 

Cinia Solutions on Cinian ohjelmistopalveluihin ja laadunvarmistukseen keskittyvä yksikkö. Tarjoamme mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia työtehtäviä ohjelmistokehityksen parissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä. Meillä tehdään ahkerasti töitä ja kehitytään vaativissa projekteissa osaavien ja lahjakkaiden kollegoiden kanssa.

IT-alan ammattilaisina työntekijöillämme on vuosien kokemus haastavista ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen tehtävistä. Tarjoamme myös opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä joukossamme IT-alan huippuammattilaisiksi. Tule meille jakamaan osaamistasi ja kasvamaan vieläkin paremmaksi!

Haemme lähes jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – esimerkiksi seuraaviin asiantuntijarooleihin:

Java-kehittäjä

Java-kehittäjät työskentelevät operatiivisten järjestelmien ja haastavien integraatioiden parissa eri toimialoilla. Tehtävät edellyttävät vahvaa Java, Spring ja tietokantaosaamista (PostgreSQL/MySQL/MongoDB), kokemusta erilaisista rajapinnoista (REST, Webservices) sekä ketterien menetelmien ja kehitystyökalujen hallintaa (JIRA, Git, Jenkins, Docker, Ansible).

Full-stack web developer

Koko pinon ohjelmistokehittäjät työskentelevät hankkeissa, joissa edellytetään backend-osaamisen lisäksi taitoa rakentaa visuaalisesti miellyttäviä ja käyttäjäystävällisiä, responsiivisia web-käyttöliittymiä moderneja JavaScript-kirjastoja hyödyntäen (esim. React, AngularJS).

 

Tällaista meillä on olla töissä


"Työntekijöidemme osaaminen on Suomen huippua, joten voimme tarjota asiakkaillemme erittäin laadukkaita palveluita"

Asiakas on meillä aina keskiössä - haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen. kehittymiseen ja viihtymiseen. Edelläkävijyyttä vaativat asiakasprojektit koulivat osaamista ja kehittävät osaajien kompetenssia, eikä kouluttautumista ole unohdettu. Sen lisäksi työntekijämme voivat käyttää osan työajastaan sisäisiin kehitysprojekteihin tai uusien teknologioiden opiskeluun. Osaamista jaetaan myös koodausharjoitusten ja teknologiailtojen inspiroimina.

"Olemme aikuisten ammattilaisten työpaikka, jossa kukin kantaa vastuuta ja tukee työkavereita"

Työskentelykulttuuriamme voisi kuvailla yhdistelmäksi startupia ja vakiintunutta organisaatiota, jossa tehdään sekä nopean kehityksen pyrähdyksiä, että hankkeita, joissa palvellaan monimutkaisempia prosessiorientoituneita asiakkaita.

Ketään ei unohdeta haasteiden edessä yksin, vaan apua ja neuvoja löytyy nopeasti. Virheitäkin voi matkalla tulla, mutta meillä ne käännetään aina opeiksi ja voitoiksi. Emme kyttää toistemme tekemisiä saati jatkuvasti puhalla niskaan. Hommat hoituvat työajalla, jossa luonnollisesti on joustoja ja vapauksia.

Pidämme huolta työntekijöistämme. Laajennettu työterveyshuolto, ylimääräiset vapaat, vapaa-ajan virikkeet ja työnteon joustot ovat meille normaalia arkea. Töitä tehdään työaikana ja vapaa-aikana saat keskittyä muuhun elämään.

Emme uuvuta osaajiamme raskaan byrokratian rattaisiin vaan päästämme jokaisen vaikuttamaan yrityksemme yhteisiin asioihin. Saat varmasti halutessasi äänesi kuuluviin ja tulet huomaamaan, kuinka luontevasti meillä huomioidaan onnistumiset. Olemme avoimia kaikessa viestinnässämme ja meille on tärkeää, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme. Kannustavan ilmapiirin ja viestinnän rakentamiseen on ihan oikeasti panostettu.

Lisäksi vielä

Fiiliksiä toimistoilta