Ari, Senior Software Engineer

 

Olen Ari Korhonen ja töissä Senior Software Engineerinä Ciniassa. Valmistuin Tampereen teknillisestä yliopistosta tietoliikenne- ja ohjemistotekniikan diplomi-insinööriksi vuonna 2007.

Töitä olen ehtinyt tehdä 15-vuotiaasta asti niin puutarhurina, varastomiehenä, pullojenlajittelijana sekä myynyt tietokoneita ja viihde-elektroniikkaa ennen ohjelmistohommiin Nokian palvelukseen siirtymistä vuonna 2006. Nokialla tein Pythonilla ja Djangolla full-stack-koodaushommia nettipalvelun parissa viitisen vuotta ennen kuin siirryin Alma Medialle frontend-töihin.

Vuonna 2012 tulin Cinialle ja ensimmäiset 3,5 vuotta olin asiakkaallamme konsulttina frontend-hommissa. Viime aikoina olen ollut mukana erilaisissa mielenkiintoisissa projekteissa, joissa olen päässyt laajentamaan aikaisempaa osaamistani uusimpien tekniikoiden ja teknologioiden parissa. Tällä hetkellä käytän töissäni mm. Node.js:ää, AngularJS:ää ja dockeria. Olen päässyt tekemään töitä mm. teollisuuden ja liikkuvan kaluston IoT-projekteissa sekä pilvipalveluiden kehittämisessä.

Joka aamu on mukava lähteä töihin, koska työni on mielekästä ja työporukka samanhenkistä. Harva ystävistäni pystyy sanomaan samaa!