Cinia – Intelligent Connectivity 

Datan määrä kasvaa moninkertaisesti. Sen on arvioitu jopa kolminkertaistuvan vuoden 2017 loppuun mennessä. Maailmanlaajuiset pilvipalvelut kasvavat 40 % vuosittain ja internetkäyttäjiä on jo yli 3 miljardia.

Me Ciniassa olemme valmistautuneet huolella auttaaksemme yritystäsi kohtaamaan tiedon määrän kasvun tuomat haasteet.

Miksi Cinia?

Me tiedämme, miten verkko-osaaminen yhdistetään ICT-palveluihin tavalla, joka synnyttää älykkäitä, asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Sijaintimme Euroopan pohjoiskolkassa on optimaalinen paikka verkkoliikenteen ja tiedon varastoinnin risteyskohdaksi.

Me Ciniassa keskitymme asiakkaidemme datavirtojen nopeaan ja turvalliseen siirtämiseen Eurooppaan, Venäjälle ja Aasian maihin.

Cinian ratkaisut koostuvat älykkäistä yhteys- ja pilvipalveluista sekä järjestelmä-, kehitys- ja hallintapalveluista. Keskitymme asiakkaillemme räätälöityihin, liiketoimintakriittisiin sovelluksiin ja kokonaisratkaisuihin. Olemme alamme markkinajohtaja Suomessa ja aivan pian palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Euroopassa – ja pidemmälläkin.

Tältä sivustolta löydät lisää tietoa palveluistamme ja asiakkaistamme. Ammattilaisemme ovat aina valmiita keskustelemaan yrityksesi toimintaympäristön ja tietoliikenteen kehittämisestä.

Tervetuloa tutustumismatkalle Ciniaan. Tehtävämme on tuoda lisäarvoa henkilöstösi ja liiketoimintasi parhaaksi – joka päivä.

Let’s make the World smaller – Together.

Cinian taustaa

Corenet Oy perustettiin 1998 ja yhtiö siirtyi marraskuussa 2013 Governia Oy:n omistukseen.

Cinia-konserni aloitti toimintansa 1.1.2015  ja Corenet Oy:n liiketoiminta on osa konsernia.

Cinian omistajat

  • Governia Oy 77,52%
  • Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 11,24%
  • Pohjola Vakuutus Oy 5,62%
  • OP-Eläkekassa 5,62%

Henkilöstömäärä: 220