Maailma verkottuu – Tiedon määrä kasvaa

Tietoa tallennetaan yhä enemmän pilveen. Myös tietoa hyödyntäviä laitteita ja M2M-teknologiaa käytetään yhä enemmän.

Tämän tuloksena yhteyksistä sekä pilvikapasiteetista on tullut kasvua määrittelevä tekijä. Huomisen suunnannäyttäjät tarvitsevat tehokkaita tietovarastoja, huippuluotettavia yhteyksiä ja tietoturvallisia palveluita. Unohtamatta kokeneita ammattilaisia, joiden osaaminen ja näkemys luovat yritysten liiketoimintaa tukevia ainutlaatuisia ratkaisuja.

Cinia vastaa tulevaisuuden tarpeisiin rakentamalla huipputehokkaan verkkoyhteyden Suomesta Saksaan. Yhteys tekee Suomesta optimaalisen risteyskohdan tarjoten suoraa yhteyttä Euroopan ja Aasian välillä. SeaLion-projekti on jo käynnistetty tarjoamaan lyhin ja suorin reitti Aasiasta Keski-Eurooppaan.

Cinia on keskittynyt ja sitoutunut rakentamaan älykkäämpää yhteiskuntaa yhdessä asiakkaidensa sekä infrastruktuurin kehittämiseen sitoutuneen Suomen valtion kanssa. Cinia auttaa yrityksiä synnyttämään innovaatioita, jotka rakentavat tasa-arvoista digitaalista yhteiskuntaa; kehittämään terveydenhuollon, koulutuksen, liikenteen valvonnan ja muiden kriittisten palvelualojen toimintoja.

Cinia on mukana kehittämässä organisaatiotasi rakentamalla tietoverkkoja, tietovarastoja ja älykkäitä, globaaleja yhteyskokonaisuuksia. 

Räjähdysmäisesti kasvavat tietomäärät

  • Maailmanlaajuiset pilvipalvelut kasvavat vuosittain 40 %
  • Tietoliikenteen datamäärä kolminkertaistuu vuoteen 2017 mennessä
  • Älypuhelimien ja tablettien määrä on kasvanut lähes 500 miljoonalla vuodesta 2013
  • Maailmassa on yli 3 miljardia internetin käyttäjää vuonna 2015