Hakutulokset

Cloud Solutions rakentaa Lioncloudin avulla turvallista hybridipilveä

Uutiset 2.5.2017

Cloud Solutions on IT-alan asiantuntijatalo, joka auttaa asiakkaitaan IT-kehityksen haasteissa. Vuonna 2011 perustettu yritys on erikoistunut nimensä mukaisesti korkean käytettävyyden pilvipalveluiden kokonaisratkaisuihin. Niiden rakentamiseen Cinia Lioncloud on tuonut uuden tärkeän rakennuspalikan, joka täyttää yrityksen tiukat vaatimukset.

“Tietoturva ja tietosuoja ovat liiketoimintamme ja myös Lioncloudin ytimessä. Aiemmin markkinoilta puuttui turvallinen kotimainen pilvipalvelu, joka mahdollistaa myös vahvat hybriditoteutukset. Nyt asiakas voi valita kotimaisen pilven, oman konesalitoteutuksen ja mahdollisen julkisen pilven yhdistelmän”, sanoo Cloud Solutionsin toimitusjohtaja Timo Mäkinen.

Merkittävä arvo on sillä, että palveluita voi hajauttaa myöskin maantieteellisesti, sillä Lioncloud voi tukeutua Cinian erittäin kattavaan ja hyvin varmistettuun tietoliikenneverkkoon. Sen ansiosta Cloud Solutions pystyy tarjoamaan asiakkaille päästä päähän suojatun ratkaisun lähteä pilvipalveluiden käyttöön.

“Haluamme olla sataprosenttisen varmoja siitä, missä tieto sijaitsee, miten se on suojattu ja miten tietoliikenneyhteydet on rakennettu. Lisäksi käytettävyys nousee todella tärkeäksi asiaksi aina, kun siirrytään pilvipalveluihin”, Mäkinen korostaa.

Hänen mukaansa Lioncloudin edistyksellinen teknologia, korkea käytettävyys sekä turvalliset ja kattavat tietoliikenneyhteydet tarjoavat Cloud Solutionsille uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

“Modernin pilvipalvelun avulla voimme toteuttaa asiakkaillemme monenlaisia uusia mutta myös yrityksemme näköisiä palveluita”, sanoo toimitusjohtaja Timo Mäkinen.

Cinia Lioncloud -pilvipalvelussa käyttäjä voi avata muutamassa minuutissa virtuaalisen konesalin. Siellä voi toteuttaa automatisoidusti ja helposti samat toiminnot kuin organisaation omassa konesalissa.

“Cloud Solutions on huippuluokan esimerkki siitä, kuinka Lioncloud ja Cinian tietoliikenneverkko yhdessä palvelevat asiakkaitamme. Turvallinen pilviympäristö ja turvalliset yhteydet täyttävät kovimmatkin tarpeet”, sanoo Cinian pilvipalveluista vastaava johtaja Kristian Nieminen.

Lioncloudia ylläpidetään suomalaisissa korkean turvallisuuden konesaleissa. Cinian oma, tuhansien kilometrien mittainen optinen runkoverkko sisältää C-Lion1-merikaapelin, jonka kautta avautuu lyhyin ja nopein reitti Keski-Euroopasta aina Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille.

Lisätietoja:

Cinia Group Oy, Kristian Nieminen, +358 50 3777 970, kristian.nieminen@cinia.fi

Cloud Solutions Oy, Timo Mäkinen, toimitusjohtaja, +358 50 5063 780, timo.makinen@cloudsolutions.fi


Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Tuhansien kilometrien mittainen oma optinen runkoverkko ja Cinia C-Lion1-merikaapeli tarjoavat lyhyimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Lisätietoa: www.cinia.fi. 

Cloud Solutions Oy on riippumaton pilvenrakentaja. Läpinäkyvyyttä korostava toimintamalli perustuu valinnanvapauden säilyttävään hallintakerrokseen ja ketteriin pilviratkaisuihin. Pitkälle automatisoidut private- ja hybrid cloud -ympäristöt tuovat asiakkaille merkittäviä säästöjä IT-palveluntuotannon kustannuksissa ja nopeuttavat muutosten toteuttamista. Cloud Solutions neuvonantajapalvelut tukevat asiakkaita kyberuhkien torjunnassa. Vuonna 2011 perustetun yrityksen toimipaikat ovat Espoossa ja Tampereella. https://www.cloudsolutions.fi/

 

Jaa