Finavia Oyj - Avia College

Aviatracker-sovellus pyörii Lioncloud-pilvessä

Finavia konserni palvelee vuosittain noin 21 miljoonaa matkustajaa sekä 350 000 lentoa ja matkustajamäärä kasvaa koko ajan. Yhtiö kehittää toimintaansa jatkuvasti yhä varmemmaksi, turvallisemmaksi ja sujuvammaksi.

Lennonvarmistuksen osalta Cinia on kehittänyt yhteistyössä Finavian kanssa Aviatracker-sovelluksen henkilöstön koulutuksen ja pätevyyden hallintaan. Sovellusta ylläpidetään ja hallitaan Cinian turvallisessa ja luotettavassa Lioncloud-pilvipalvelussa. 

Pidämme tärkeänä, että meillä on yhteistyökumppani, jonka palvelut ovat turvallisia, suojattuja sekä niiden ympäri vuorokautinen käytettävyys on maksimoitu. Lioncloud-pilvipalvelu oli meille kokonaistaloudellisesti tehokkain ratkaisu, joka mahdollistaa palvelun turvallisen käytön ja kapasiteetin skaalautuvuuden.

Meille on myös tärkeää että yhteistyökumppanimme kykenee kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin. Cinia on meille tärkeä yhteistyökumppani, jonka turvallisten ja luotettavien pilvipalvelujen sekä tietoliikenneyhteyksien lisäksi voimme kehittää kokonaisvaltaisia palveluja. 

Katso myös video.

Finavian lennonjohto on tänä päivänä ANS Finland Oy.

- Matts-Anders Nyberg, Senior Vice President, Chief Administrative Officer (CAO), Avia College Principal, ANS Finland Oy -

Pilvipalvelut