Ohjelmistoratkaisut ja sovelluskehitys

Cinia tarjoaa näkemystä ja osaamista digitaalisten palveluiden ja sovellusten koko elinkaareen. Tuotamme palveluita 120 asiantuntijan voimin seuraavilla alueilla:

  • Neuvomme miten digitaalisia palveluita, sovelluksia ja ohjelmistotuotteita on järkevä kehittää: Miten lähdetään hallitusti liikkeelle kehityshankkeissa, kuinka modernisoida nykyisiä järjestelmiä ja kokonaisarkkitehtuuria sekä millaisin keinoin varmistetaan jatkuvuus ja ohjelmistojen pitkä elinkaari. 
  • Muotoilemme, määrittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja ketterästi ja erittäin tehokkaasti.
  • Parannamme ja automatisoimme ohjelmistotuotannon prosesseja, mahdollistamme ohjelmistojen nopeamman julkaisun sekä varmistamme laadun ja tietoturvallisuuden testausosaamisellamme.

 

Cinia tuottaa asiakaskohtaisia ratkaisuja erityisesti ammattikäyttäjille ja organisaatioiden operatiivisiin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä kriittisen infrastruktuurin toimijat. 

Laadukkaiden ja tietoturvallisten ratkaisujen perustana ovat tunnetut ja turvalliset teknologiat, modernit ohjelmistokehityksen työkalut sekä rautainen sovelluskehityksen prosessi- ja menetelmäosaaminen.

Cloudia Oy

CINIAN ASIAKASLÄHTÖINEN AJATTELUTAPA JA AMMATTITAITO VAKUUTTIVAT

Suomalainen hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin palveluyritys Cloudia on yli 210 000 käyttäjän ja 70 000 hankintatoimittajan kumppani. Cinia on tukenut Cloudian kasvua jo kolmen vuoden ajan monessa eri roolissa. Lue lisää.

Asiantuntija-artikkeli

AVOIMEN LÄHDEKOODIN KÄYTTÖ ON ASIAKKAAN EDUN AJAMISTA

Ohjelmistokehityskumppanin valinta on kaikkea muuta kuin yhdentekevä asia. Monesti ohjelmistoyritysten erot kuitenkin aukeavat asiakkaalle vasta yhteistyön myötä ja pidemmässä juoksussa.

Minkälainen on huipputason ohjelmistokehityskumppani? 
Lue lisää Kimmo Alamartimon ajatuksista.

Kimmo Alamartimo toimii liiketoimintajohtajana, Cinian ohjelmistopalveluissa. kimmo.alamartimo@cinia.fi, +358 40 552 9204