Ohjelmistopalvelut - kehitystä ja laadunvarmistusta

Cinia tuottaa laadukkaita ja tietoturvallisia räätälöityjä ohjelmistoja, joiden avulla asiakkaamme saavat kilpailuetua ja parantavat kustannustehokkuutta.

Työskentelemme järjestelmähankkeissa sekä teollisuuden tuotekehityskumppanina tarjoten palvelua ohjelmistojen koko elinkaareen, suunnittelusta ja toteutuksesta valmiiden palveluiden tuotantoon vientiin ja ylläpitoon.

Tuotekehityksen tueksi tarjoamme jatkuvan palvelun toimintamallia, joka mukautuu vaivattomasti yritysten tuotekehityksen muuttuviin tarpeisiin. Toimitamme ohjelmistokehitys- ja testauspalveluja myös asiantuntijatoimeksiantojen puitteissa.

Cinian kaikille ohjelmistopalveluille on yhteistä vahva testaus- ja tietoturvapainotus. Luotettavana IT-kumppanina tarjoamamme ratkaisut ovat toimintavarmoja ja tulevaisuudenkestäviä. Ne soveltuvat myös kriittisiin käyttötarkoituksiin ja -tilanteisiin.

Cloudia Oy

CINIAN ASIAKASLÄHTÖINEN AJATTELUTAPA JA AMMATTITAITO VAKUUTTIVAT

Suomalainen hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin palveluyritys Cloudia on yli 210 000 käyttäjän ja 70 000 hankintatoimittajan kumppani. Cinia on tukenut Cloudian kasvua jo kolmen vuoden ajan monessa eri roolissa. Lue lisää.

Asiantuntija-artikkeli

AVOIMEN LÄHDEKOODIN KÄYTTÖ ON ASIAKKAAN EDUN AJAMISTA

Ohjelmistokehityskumppanin valinta on kaikkea muuta kuin yhdentekevä asia. Monesti ohjelmistoyritysten erot kuitenkin aukeavat asiakkaalle vasta yhteistyön myötä ja pidemmässä juoksussa.

Minkälainen on huipputason ohjelmistokehityskumppani? 
Lue lisää Kimmo Alamartimon ajatuksista.

Kimmo Alamartimo toimii liiketoimintajohtajana, Cinian ohjelmistopalveluissa. kimmo.alamartimo@cinia.fi, +358 40 552 9204