Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys

Minimum Viable Product (MVP) tarkoittaa nopeasti tuotantokäyttöön toteutettavaa ohjelmistotuotteen ensimmäistä versiota. MVP sisältää vain tärkeimmät ja välttämättömät loppukäyttäjille lisäarvoa tuottavat ominaisuudet.

MVP on Cinian metodi nopealle tuote-kehitykselle ja ratkaisujen prototyypitykselle. MVP:n avulla ohjelmistoidean kantavuutta voidaan testata varhaisessa vaiheessa, keräämällä käyttäjiltä palautetta ohjaamaan jatkokehitystä. MVP:n avulla havaitaan ongelmakohdat ja mahdolliset tekniset rajoitteet heti alkuvaiheessa ennen laajamittaista kehitystyötä.

MVP-projekti toteutetaan ketterällä kehitys-mallilla, joka tarjoaa asiakkaalle täyden näkyvyyden tiimin työskentelyyn ja mahdollisuuden vaikuttaa toteutuksen etenemiseen. Konkreettisia tuloksia alkaa syntymään heti ensimmäisen kahden viikon jälkeen.

MVP on sopiva palvelu, kun aloitetaan uuden ohjelmistotuotteen kehitysprojektia tai kun haetaan uusia käyttötapoja jo olemassa oleville tietojärjestelmille. Cinialla on laaja kokemus metodin soveltamisesta erityisesti teollisessa tuotekehityksessä.

Kysy lisää

Antti Hiekkanen
Myyntipäällikkö, Tampere
+358 40 820 8840

Jami Sjöblom
Myyntipäällikkö, pk-seutu
+358 40 590 4050

Marko Juntunen
Myyntipäällikkö, Jyväskylä
+358 400 164 261

sähköposti: etunimi.sukunimi@cinia.fi