Pilvipalvelut

Cinia auttaa asiakkaitaan pilveistyvässä IT-maailmassa monin eri tavoin


Cinian Lioncloud -pilvipalvelu yhdessä verkko- ja ohjelmistopalvelujen kanssa tarjoavat kattavan palvelukokonaisuuden liiketoiminnan digitalisointiin. Tutustu edistykselliseen Lioncloud-pilvipalvelun ja Cinian tarjoamiin mahdollisuuksiin!

TUNNE PILVITOIMITTAJASI

Globaali talous pyörii tehokkaiden tietoverkkojen ja yhä älykkäämpien ohjelmistojen varassa. Nopeat yhteydet, luotettavat tietojärjestelmät ja turvatut tietovarastot ovat digitaalisen ajan yhteiskunnan välttämättömiä rakenteita.

Pilvipalvelujen yleistyminen ja niiden hyötyjen ymmärtäminen ovat organisaatioissa jo arkipäivää, mutta pilveen siirryttäessä yllätyksiltä vältytään harvoin. Siksi IT-hankkeissa korostuu entistäkin enemmän luotettavan ja asiantuntevan kumppanin löytäminen.

 

IT-hankkeissa turvallisuus on tärkeintä. Kuinka hyvin sinä tunnet pilvitoimittajasi, kysyy Cinian Kristian Nieminen. Lue lisää blogista.

KUINKA VÄLTÄT PILVEN SUDENKUOPAT?

Perusoletus pilvestä antaa ymmärtää sen tekevän autuaaksi, joten siksi kaikkien on sinne siirryttävä. Mutta aina lopputulos ei täytä asiakkaan odotuksia. Miksi näin voi käydä – ja ennen kaikkea: miten voi välttää pilven sudenkuopat?

Lue lisää Kristian Niemisen blogista.

Lioncloud-myynti

Arttu Hakala
Myynti, Pilvipalvelut
+358 40 542 4558
neggh.unxnyn@pvavn.sv
Kristian Nieminen
Johtaja, Pilvipalvelut
+358 50 377 7970
xevfgvna.avrzvara@pvavn.sv
Jaa