Automaatio ja devops

Joustavuutta ja nopeutta automaatiolla

Lioncloud-pilvipalvelu on tehty käyttäjälähtöiseksi. Helpon käyttöliittymän avulla voit muutamassa minuutissa rakentaa tarpeittesi mukaisen virtuaalisen konesalin ja valita siihen haluamasi palvelut. Liiketoimintasi tarpeiden kehittyessä, voit tehdä muutoksia nopeasti ja maksat vain käytön mukaan.

UUSIN TEKNOLOGIA MAHDOLLISTAA MONIPUOLISET PALVELUT

Lioncloud-palvelun uusin teknologia mahdollistaa järjestelmiesi automaattisen hallinnan sekä tarjoaa modernin alustan ketterälle ohjelmistokehitykselle.

Virtuaalisen konesalin luonti onnistuu minuuteissa. Itsehallintaportaalin kautta voit hallita helposti omia virtuaalisia konesalejasi sisältäen muun muassa virtuaalipalvelimet, LAN-verkot, NAT-säännöt, dynaamiset ja staattiset reitityssäännöt, kuormantasaus-palvelut ja palomuurit. Voit myös itse määritellä kuka saa lisätä ja poistaa käyttäjiä. 

Voit myös valita valmiista palveluluettelosta yleisimmät käyttöjärjestelmät ja sovellukset, tai halutessasi rakentaa itsellesi sopivan palveluvalikoiman.

KETTERYYTTÄ TOIMINTAAN INFRASTRUKTUURIN AUTOMAATIOLLA

Moderni pilvikehitysympäristö helpottaa käyttäjien työskentelyä ja tuo ketteryyttä toimintaan. Automaatio tehostaa ohjelmistojen kehittämistä, testaamista ja käyttöönottoa sekä poistaa inhmillisiä virheitä, parantaen ohjelmistojen saatavuutta ja turvallisuutta. Tutustu tarkemmin. Katso Jussi Sallisen videoblogista.  

DEVOPS

Modernin pilven tulee tarjota asiakkaalle turvalliset ohjelmistorajapinnat (API) virtuaalisten konesalien ja konesalien työkuormien hallintaan. Käytettävissä on myös konfiguraatiohallinta- ja container-teknologiat.

Ohjelmistorajapinnat (API)
  • Mahdollistavat virtuaali-infrastruktuurin luonnin automatisoidusti (Infrastructure-as-code, IAC)
  • Tarjoavat monipuoliset DevOps-työkalut kuten muun muassa VMware PowerCLI, Terraform
  • vCloud-ohjelmistorajapinnat käytettävissä eri ohjelmistokielillä
  • API Shield suojaa tehokkaasti asiakkaan vCloudin API-rajapintoja.

Lioncloud-myynti

Arttu Hakala
Myynti, Pilvipalvelut
+358 40 542 4558
neggh.unxnyn@pvavn.sv
Kristian Nieminen
Johtaja, Pilvipalvelut
+358 50 377 7970
xevfgvna.avrzvara@pvavn.sv