Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

LIIKETOIMINNAN JATKUVUUS

Käytettävyys toiminnan ja tuottavuuden tukena

Lioncloud on moderni Virtual Data Center (VDC) -pilvipalvelualusta, jossa voit hallita itsenäisesti kokonaisia konesaleja. Cinia vastaa Lioncloud-palvelualustan 24/7-valvonnasta, päivittämisestä sekä logien seurannasta ja varmistaa näin palveluiden katkottomuuden ja jatkuvuuden. Cinia pyrkii toiminnassaan siihen, että palvelussa on aina käytössä uusimmat sovelluskomponentit, jolloin palvelu tarjoaa parhaan mahdollisen tietoturvan sekä uusimmat tekniset ominaisuudet.

Cinia Lioncloud -pilvipalvelun nykyaikaiset VMware- ja Veeam-pohjaiset varmistus- ja jatkuvuusratkaisut yhdistettynä Cinian nopeisiin ja kattaviin verkkoratkaisuihin sekä VMware NSX-teknologiaan mahdollistavat liiketoiminnan jatkuvuuden ja nopean palautumisen myös kriisitilanteissa.

VARMISTUS- JA PALAUTUSPALVELUT

Lioncloud-palveluun sisältyy oletusarvoisesti virtuaalikonekohtainen varmistuspalvelu. Varmistusten yhteydessä maksat ainoastaan käytetystä levytilasta. Saatavilla on myös kehittyneempi Veeam-pohjainen ratkaisu, joka mahdollistaa monipuolisemmat varmistusratkaisut vaativiinkin tarpeisiin – jopa omien konesaliesi varmistamiseen Lioncloudiin.

Perusvarmistus

 • Soveltuu yksittäisten virtuaalikoneiden varmistukseen
 • Sisältyy kuukausihintaan (tarvittu levytila laskutetaan erikseen)
 • Mahdollistaa kokonaisten virtuaalikoneiden palautukset

Premium backup

 • Perustuu Veeam-teknologiaan
 • Sovellustietoinen varmistus mm. MS SQL, Oracle ja Exchange
 • Yksittäisten tiedostojen, sähköpostilaatikoiden ja tietokantobjektien palautukset
 • Cloud connect backup asiakasympäristöstä Lioncloud-palveluun (BUaaS)
 • Selkeä raportointi varmuuskopioista sähköpostiin
 • Vahvistettu palautettavuus

JATKUVUUSPALVELUT

Lioncloud-pilvipalvelun edistykselliset VMware ja Veeam-pohjaiset Disaster Recovery as a Service (DRaaS) -ratkaisut sekä NSX-teknologia yhdistettynä Cinian nopeisiin ja luotettaviin verkkoratkaisuihin tarjoavat ennennäkemättömän kokonaisuuden, jolla varmistat liiketoiminnan jatkuvuuden sekä nopean palautumisen myös kriisitilanteissa.

PILVIREPLIKOINTI

Cinian Veeam-teknologiaan perustuva Cloud Connect Replication -palvelu, yhdessä Lioncloudin NSX-palveluiden kanssa mahdollistavat helpon ja luotettavan tavan siirtää työkuormia Lioncloud-pilvipalveluun niin kriisitilanteessa kuin konesalimuutonkin yhteydessä.

 • Disaster Recovery ulkopuolisesta VMware-ympäristöstä Lioncloud-palveluun (DRaaS)
 • Virtuaalikoneiden siirrot ulkopuolisesta VMware-ympäristöstä Lioncloud-palveluun
 • Mahdollistaa testiympäristöjen pystytykset Lioncloudiin replikoidusta kopiosta
 • Yhdysliikenne on SSL-salattu, eikä vaadi monimutkaisia palomuurisääntöjä
 • Selkeä raportti replikoinneista sähköpostiin
 • Vahvistettu palautettavuus

KONESALIKAHDENNUKSET

Lioncloudin VMware-replikointi ja Disaster recovery as a Service -ratkaisuilla voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti konesalikahdennuksia joko hybrid-cloud-tyyppisesti asiakkaan oman konesalin ja Lioncloudin välillä tai sisäisesti Lioncloudin konesalien välillä.

HYBRID-CLOUD-TOTEUTUKSET

Hybrib-cloud-ratkaisussa asiakkaan VMware-ympäristö liitetään Lioncloudiin, jonka jälkeen virtuaalikoneita voi replikoida Lioncloudiin, siirtää työkuormia ympäristöjen välillä tai kasvattaa oman ympäristön kapasiteettia Lioncloudista hankitulla Virtual Data Center (VDC) -kapasiteetilla.

KAKSI KONESALIA

Lioncloud-pilvipalvelussa on mahdollista toteuttaa kahden konesalin ratkaisuja Disaster Recovery -tyyppisesti replikoimalla työkuormat kahteen eri konesaliin tai hajauttamalla virtuaalikoneet eri konesaleihin. Lioncloudin palvelut tuotetaan korkean käytettävyyden konesaleista, jotka sijaitsevat maantieteellisesti yli 50 km päässä toisistaan. Konesalien välillä on Cinian omat erittäin nopeat verkkoyhteydet.

Lioncloud-myynti

Arttu Hakala
Myynti, Pilvipalvelut
+358 40 542 4558
neggh.unxnyn@pvavn.sv
Kristian Nieminen
Johtaja, Pilvipalvelut
+358 50 377 7970
xevfgvna.avrzvara@pvavn.sv
Timo Tuulinen
Myyntipäällikkö, Pilvipalvelut
+358 50 316 1711
gvzb.ghhyvara@pvavn.sv
Ota yhteyttä