Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Lioncloud-pilvipalvelu

Julkista pilvipalvelua helppo-
käyttöisempi yksityispilvi

Tutustu Lioncloud-palveluun. 

 

Katso myös mitä asiakkaamme kertovat! 

Virtuaalinen datakeskus ja tehokas sovellusalusta

Cinia Lioncloud mahdollistaa niin perinteisten konesalipalveluiden kuin modernien ohjelmistojen tuottamisen. Lioncloudissa voit toteuttaa automatisoidusti ja helposti samat palvelut kuin omassa konesalissasi. Lioncloud-pilvipalvelu on yhdistettävissä saumattomasti osaksi omaa IT-ympäristöäsi, tarvittaessa siten ettei liikenne koskaan kulje Internetin kautta.

Lioncloudin etuja

  • Helppo ja nopea palvelun käyttöönotto – automatisoidut prosessit
  • Joustava ja kustannustehokas kapasiteetin skaalaus tarpeen mukaan
  • Moderni ohjelmistoilla toteutettu virtuaalinen datakeskus
  • Oma virtuaalinen konesali käyttöön 15 minuutissa
  • Pilvipalvelu osana omaa konesaliympäristöäsi – IT-toimintojen hajauttaminen
  • Tehokas alusta ketterään sovelluskehitykseen
  • Suomalainen pilvipalvelu – tiedät missä datasi sijaitsee

Moderni ja turvallinen pilvipalvelu

Cinia Lioncloud on edistyksellinen ja turvallinen Virtual Private Cloud -pilvipalvelu, jonka kulmakiviä ovat tietoturva, suorituskyky, läpinäkyvyys ja helppokäyttöisyys. Palvelu tuotetaan vain suomalaisista erittäin korkean käytettävyyden ja tiukan turvaluokituksen konesaleista. 

Lioncloud on joustava kapasiteettialusta, josta voit tuottaa kaikki vastaavat palvelut kuin omassa hallinnassa olevasta konesalista. Lioncloudissa yhdistyvät kyvykkyys tarjota digitalisoituvalle liiketoiminnalle sen edellyttämää nopeutta ja ketteryyttä sekä kriittisten infrastruktuurien ja toimintojen vaatimaa korkeaa tietoturvaa.

Lioncloudin edistykselliset ominaisuudet mahdollistavat erilaiset Virtual Private Cloud- sekä Hybrid Cloud -toteutukset. Ominaisuuksia ovat muun muassa tuki erilaisille työkuormille (Windows, Linux, Container), nopea ja kustannustehokas tallennuskapasiteetti sekä edistykselliset SDN-verkko-ominaisuudet. 

Helppo käyttää

Lioncloudin edistyksellisen käyttöliittymän avulla palveluiden provisiointi on sujuvaa ja helppoa. Palveluja voidaan ottaa käyttöön myös rajapintojen kautta, jolloin Lioncloud voidaan integroida esimerkiksi osaksi yrityksen omaan ITSM-järjestelmää. Käyttöliittymän avulla saat myös reaaliaikaisen näkyvyyden palveluiden saatavuuteen ja laskutukseen.

 

Joustava ja kustannustehokas

Palvelun hinnoittelu on joustavaa ja kustannustehokasta. Voit ottaa palvelun käyttöön vaikka yhdeksi päiväksi kerrallaan. Käytettäessä kapasiteettia pidemmällä ajanjaksolla saadaan kustannusvaikutukset optimoitua. Sopimusasiakkailla on myös mahdollisuus tasata ruuhkahuippuja ottamalla käyttöön kapasiteettia tarpeen mukaan. 

Cinian verkkopalveluita hyödyntämällä, Lioncloud voidaan yhdistää osaksi yrityksen omaa verkkoa. Näin varmistetaan entistä parempi tietoturva ja nopeus sekä palveluiden korkea saatavuus.

Cinian verkko mahdollistaa saumattoman liittymisen myös muihin pilviin. Cinia cMatrix -palvelun avulla voidaan parantaa saatavuutta palveluihin, jotka sijaitsevat esimerkiksi Amazonin AWS-palvelussa.

Cinia tarjoaa asiakkaan tarpeisiin sopivan päästä-päähän SLA-tason sekä 24/7-tukipalvelun.

Cinian Lioncloud-pilvipalvelu yhdessä verkko- ja ohjelmistopalvelujen kanssa tarjoavat kattavan palvelukokonaisuuden liiketoiminnan digitalisaatioon. 

Asiakaskokemuksia

Finavian ja Cinan yhteistyössä kehittämä Aviatracker-sovellus pyörii Lioncloud-pilvessä

Cinia on kehittänyt yhteistyössä Finavian kanssa lennonvarmistusliiketoimintaan Aviatracker-sovelluksen, jonka avulla hallitaan henkilöstön koulutusta ja pätevyyttä. Sovellusta ylläpidetään ja hallitaan Cinian turvallisessa ja luotettavassa Lioncloud-pilvipalvelussa.

Finavian lennonvarmistus on tänä päivänä ANS Finland Oy

- Matts-Anders Nyberg, Senior Vice President, Chief Administrative Officer (CAO), Avia College Principal, ANS Finland Oy.

Lioncloud tuo uusia liiketoiminta-
mahdollisuuksia Cloud Solutionsille

Cloud Solutions Oy on IT-alan asiantuntijatalo, joka auttaa asiakkaitaan IT:n kehitykseen liittyvissä haasteissa. Cloud Solutions toteuttaa asiakkailleen pilvipalveluiden kokonaisratkaisuja. Modernin Lioncloud-pilvipalvelun avulla voimme toteuttaa asiakkaallemme monenlaisia uusia mutta myös yrityksemme näköisiä palveluja. 

- Timo Mäkinen, CEO, Cloud Solutions Oy

 

Kaasua pilveen - Qualvista vie biokaasuista tiedot pilveen

Qualvista kehittää ja valmistaa innovatiivisia biokaasun analysointiratkaisuja ja –palveluita. Qualvista Smart Monitoring -palvelu tuottaa biokaasun toimittajille arvokasta tietoa tuotetun biokaasun koostumuksesta ja puhtaudesta Information as a Service -palveluna Lioncloudista.

- Tommi Vilhunen, CEO ja yhtiön perustaja, Qualvista Ltd.

 

A Powerful and Secure Disaster Recovery as Service Solution

Cinia Disaster Recovery as a Service is a powerful and secure solution to customers requiring critical infrastructure availability and security. One of the core elements is VMware vCloud Availability for vCloud Director due to its easy integration to the existing Lioncloud infrastructure.

The implementation is the first in Europe. Lioncloud’s service layers are all powered by VMware while the holistic service provider platform and architecture is based on Fluentscale Service Delivery Platform, which is further developed and tailored by Cinia. Watch the video. Read more.

Lue lisää blogistamme

Lioncloud-myynti

Arttu Hakala
Myynti, Pilvipalvelut
+358 40 542 4558
neggh.unxnyn@pvavn.sv
Kristian Nieminen
Johtaja, Pilvipalvelut
+358 50 377 7970
xevfgvna.avrzvara@pvavn.sv
Timo Tuulinen
Myyntipäällikkö, Pilvipalvelut
+358 50 316 1711
gvzb.ghhyvara@pvavn.sv