Internet of Things

IoT-ratkaisut liiketoimintamallin suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon

Internet of Things (IoT) sekä teollisen internetin termejä käytetään yleisesti kuvaamaan ratkaisuja, joissa laitteet hyödyntävät internetin tuomia mahdollisuuksia. Nykyisin puhutaan myös yläkäsitteenä (teollisuuden) digitalisaatioratkaisuista, mikä kattaa molemmat terminologiat. Käytännössä tämä tarkoittaa laitteista ja sensoreista saatavan tiedon hyödyntämistä esimerkiksi mittauksessa, raportoinnissa ja ohjauksessa.

KUMPPANISI VAATIVIIN OHJELMISTOHANKKEISIIN

Cinia toimii tuotekehityskumppanina vaativissa ohjelmistohankkeissa. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja Teollisen Internetin (IoT) mahdollisuuksia. Monipuolinen kokemuksemme kattaa ratkaisut pienistä rannelaitteista juniin ja palvelut liiketoimintamallien kirkastamisesta ratkaisujen ylläpitoon saakka. Haluamme aina ymmärtää asiakkaan aidon tarpeen ja pystymme auttamaan palvelun liiketoiminnan hahmottamisessa, teknisen ratkaisujen rakentamisessa sekä datan hyödyntämisessä.

ASIAKAS- JA LIIKETOIMINTA-LÄHTÖINEN TOIMINTAMALLI

Palvelumuotoilumme lähtökohtana on auttaa asiakasta löytämään nykyistä liiketoimintaa tukevat tai uutta liiketoimintaa mahdollistavat mallit. Rakennamme modernit ohjelmistoratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa varmistaen ylläpidettävyyden, tietoturvan ja esimerkiksi tiedon turvalliseen säilytykseen liittyvät vaatimukset. Voimme myös toimia asiakkaan olemassa olevien ratkaisujen laadunvarmistajana sekä asiakkaan edunvalvojana.

DATA LIIKETOIMINNAN TUKENA

Modernit ratkaisut mahdollistavat datan keräämisen liiketoiminnan hyödynnettäväksi. Cinia hyödyntää ketterää ja asiakaslähtöistä lähestymistapaa myös analytiikan osalta. Tarjoamme vaiheittaisen lähestyminen analytiikkaan ja rakennamme ratkaisut kerroksittain asiakkaiden ja käyttäjien ehdoilla.

Arvoketjut ovat IoTin seuraava iso juttu

VALUE CHAINS ARE THE NEXT BIG THING IN IOT

Incompatibility of information systems is one of the biggest challenges in creating value chains today. Value chains are pieces of information from different systems that authenticate a particular chain of events. This makes it possible to monitor phases of processes in multi-stakeholder environments. The API economy has already demonstrated that sharing information is the key to success. Read more.

Katso Jyrki Hyyrönmäen puheenvuoro "Value chains are the next big thing in IoT" Internet of Things 2018 -tapahtumassa.

Tutustu asiakaskokemuksiin

VALTRA RAKENTAA UUTTA LIIKETOIMINTAA TEOLLISEN INTERNETIN JA DIGITALISAATION AVULLA

Valtra Connect –järjestelmän tarkoituksena on mullistaa traktoreiden tiedonkeruu, -analysointi sekä hyötykäyttö. Se tarjoaa koneiden käyttäjille ja omistajille runsaasti tietoa hyödynnettäväksi työn johtamisessa, urakointitöiden laskutuksessa ja tehtyjen töiden dokumentoinnissa. Lue lisää.

TW LOGSTACKER REMOTE-JÄRJESTELMÄ MAKSIMOI PUUKUROTTAJIEN TUOTTAVUUDEN 

TW LogStacker Remote on web-pohjainen järjestelmä, jonka tarkoituksena on maksimoida puukurottajien tuottavuus ennakoimalla huoltotarpeet etädiagnostiikan ja ohjausparametrien etähallinnan avulla. Lue lisää. 

POHJOLAN LIIKENNE TARJOAA UUTTA MATKUSTAJILLE

Pohjolan Liikenne on edelläkävijä digitaalisten palvelujen tarjoamisessa bussimatkustajille. Cinia on näiden palvelujen tuottamisessa keskeisessä roolissa. Lue lisää.

TALOMAT - MODERNI TALOAUTOMAATIO-JÄRJESTELMÄ

Control Intelligence Oy on kehittänyt kattavan ja monipuolisen Talomat-taloautomaatiojärjestelmän niin pienten kuin suurtenkin kiinteistöjen hallintaan. Lue lisää.

TELELÄÄKETIEDE PARANTAA POTILAAN HOITOKOKEMUSTA

Icare® halusi kehittää terveydenhuollon ammattilaisten ja glaukoomapotilaiden käyttöön palvelun, jonka avulla potilaan kotona mittaamat silmänpainearvot siirtyvät klinikan arvioitavaksi. Lue lisää.

IoTin ympärillä tapahtuu

CINIAN VIERAANA NiceICT - TEEMANA IoT

Cinian Jyväskylän saitti sai vieraakseen NiceICT-verkoston helmikuussa 2018. Vierailun teemana oli mini-IoT-workshop. Tsekkaa tunnelmia oheiselta filmiltä!

Ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Marko Juntunen
Asiakkuuspäällikkö, Ohjelmistopalvelut
+358 40 016 4261
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Katja Onkamo
Ratkaisumyyjä, Ohjelmistopalvelut
+358 40 839 0819
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jami Sjöblom
Ratkaisumyyjä, Ohjelmistopalvelut
+358 40 590 4050
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv