Cinia cMatrix - Suora yhteys julkisiin pilvipalveluihin

Pilvipalveluiden käyttäminen on
ajankohtaista yhä useammassa organisaatiossa. Palveluiden hankkiminen pilvestä on monellakin tapaa houkutteleva ajatus. Yleisimmät kannustimet liittyvät uusien palveluiden kehittämiseen sekä infrastuktuurin kustannustehokkuuteen ja joustavuuteen. Pilvipalveluihin siirtymistä voi kuitenkin joskus jarruttaa yhteyksien nopeus, varsinkin puhuttaessa niin sanotuista latenssikriittisistä palveluista. Yleisesti voidaankin sanoa, että pilvipalveluiden laatu on suoraan liitoksissa luotettaviin ja nopeisiin yhteyksiin. Julkisiin pilvipalveluihin yhdistytään tyypillisesti internetin välityksellä, mikä taas tuo omat haasteensa palvelun nopeaan saavutettavuuteen ja viiveisiin.

"Pilvipalvelujen käytettävyyden ja laadun kannalta nopeat, turvalliset sekä luotettavat yhteydet ovat keskeinen tekijä".

TURVALLINEN MOOTTORITIE PILVEEN

Cinia cMatrix -pilviyhteyspalvelu mahdollistaa oman, internet-verkosta riippumattoman, tietoturvallisen kaistan julkisiin pilvipalveluihin. Toisin kuin internetin kautta pilvipalveluihin yhdistettäessä, cMatrix-palveluun sisältyy myös päästä - päähän valvotut yhteydet ja palvelutasotakuu. Cinia on lisäksi AWS Direct Connect ja MS Azure ExpressRoute -kumppani.

NOPEAT YHTEYDET

Palvelu hyödyntää Cinian omaa runkoverkkoa sekä nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit. cMatrix-yhteyspalvelun avulla saat suorat internet-verkosta riippumattomat ja asiakaskohtaiset yhteydet eri pilvipalvelutarjoajien lokaatioihin Euroopassa: Tukholma, Frankfurt, Amsterdam, Lontoo, Dublin. Katso verkkokartta.

SAAVUTETTAVAT PILVIPALVELUT

cMatrix-palvelun kautta saavutettavat pilvipalvelut ovat tällä hetkellä Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud, IBM Cloud, Salesforce, Oracle sekä Alibaba Cloud. Useiden pilvipalvelutarjoajien kytkeminen saman fyysisen cMatrix-yhteyden kautta on myös mahdollista. Lisäksi samalla yhteydellä voidaan kytkeytyä kotimaisiin palveluntarjoajiin.

Lataa cMatrix-esite tästä.

Cinia cMatrix -palvelu pähkinänkuoressa

  • Liityntäyhteys asiakkaan verkon tai toimipisteen ja julkisen pilvipalvelun välillä, tarvittaessa varmistettuna
  • cMatrix-virtuaaliyhteydet eri nopeuksilla (50 Mbps – 1 Gbps) pilvipalvelutarjoajien eri lokaatioihin Euroopassa: Tukholma, Frankfurt, Amsterdam, Lontoo, Dublin
  • Yhteyksien rajoittamaton datasiirto
  • Palvelunäkymä ja raportointi (SLA)
  • Useiden palvelutarjoajien kytkeminen saman fyysisen yhteyden kautta on myös mahdollista


RIIPPUMATTOMUUS INTERNETISTÄ

Mahdollistaa

  • Julkista verkkoa korkeamman tietoturvan ja palvelutason
  • Alemmat viiveet, tasaisen laadun sekä nopeammat yhteydet
  • Joustavat, päästä - päähän seurattavat, ja valvotut yhteydet, joissa yhdistyvät kustannustehokkuus sekä tasalaatuisten yhteyksien tuoma palvelutasotakuu

Tutustu asiakaskokemuksiin

KAIKKI MENEE PILVEEN, MUTTA MILLÄ YHTEYKSILLÄ SINNE LIIKUTAAN?

Modernissa liiketoiminnassa yhteyksillä on merkitystä. VR Groupin data kulkee nyt Cinian cMatrix-yhteyksien kautta. Lue lisää.

Ota yhteyttä

Atte Sipilä
Myyntipäällikkö, Pilviyhteydet, Tietoverkkopalvelut
+358 40 512 4773
nggr.fvcvyn@pvavn.sv