Cinia cMatrix - Suora yhteys julkisiin pilvipalveluihin

Julkipilvipalveluiden käyttäminen on 
ajankohtaista yhä useammassa organisaatiossa. Palveluiden hankkiminen pilvestä on monellakin tapaa houkutteleva ajatus. Yleisimmät kannustimet liittyvät palvelun kustannustehokkuuteen ja joustavuuteen. Pilvipalveluihin siirtymistä voi kuitenkin joskus jarruttaa yhteyksien nopeus, varsinkin puhuttaessa niin sanotuista latenssikriittisistä palveluista. Yleisesti voidaankin sanoa, että pilvipalveluiden laatu on suoraan liitoksissa luotettaviin ja nopeisiin yhteyksiin. Julkisiin pilvipalveluihin yhdistytään tyypillisesti internetin välityksellä, mikä taas tuo omat haasteensa palvelun nopeaan saavutettavuuteen ja latenssiin.

TURVALLINEN MOOTTORITIE PILVEEN

Cinia cMatrix -pilviyhteyspalvelu mahdollistaa oman, internet-verkosta riippumattoman, tietoturvallisen kaistan julkipilveen. Toisin kuin internetin kautta pilvipalveluihin yhdistettäessä, cMatrix-palveluun sisältyy myös päästä - päähän valvotut yhteydet ja palvelutasotakuu. Cinia on lisäksi AWS Direct Connect sekä Azure ExpressRoute -kumppani.

"Pilvipalvelujen käytettävyyden ja laadun kannalta nopeat, turvalliset sekä luotettavat yhteydet ovat keskeinen tekijä".

 

NOPEAT YHTEYDET

Palvelu hyödyntää Cinian nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit. cMatrix-yhteyspalvelun avulla saat suorat internet-verkosta riippumattomat ja asiakaskohtaiset yhteydet eri julkipilvipalvelutarjoajien lokaatioihin Euroopassa: Frankfurt, Amsterdam, Lontoo, Dublin, Pariisi.

SAAVUTETTAVAT PILVIPALVELUT

cMatrix-palvelun kautta saavutettavat pilvipalvelut ovat tällä hetkellä Amazon AWS, Microsoft Azure, Office365, Google Cloud, Salesforce, Softlayer, Oracle sekä Alibaba Cloud. Useiden julkisten pilvipalvelutarjoajien kytkeminen saman fyysisen cMatrix-yhteyden kautta on myös mahdollista. Lisäksi samalla yhteydellä voidaan kytkeytyä kotimaisiin yksityispilvipalveluihin.

Lataa cMatrix-esite tästä.

CMATRIX-PALVELU PÄHKINÄNKUORESSA

  • Liityntäyhteys asiakkaan verkon tai toimipisteen ja julkipilvipalvelun välillä, tarvittaessa varmistettuna
  • cMatrix-virtuaaliyhteydet eri nopeuksilla (50 Mbps – 1 Gbps) pilvipalvelutarjoajien eri lokaatioihin Euroopassa: Frankfurt, Amsterdam, Lontoo, Dublin, Pariisi
  • Yhteyksien rajoittamaton datasiirto
  • Palvelunäkymä ja raportointi (SLA)
  • Useiden palvelutarjoajien kytkeminen saman fyysisen yhteyden kautta on myös mahdollista

RIIPPUMATTOMUUS INTERNETISTÄ

Mahdollistaa

  • Julkista verkkoa korkeamman tietoturvan ja palvelutason
  • Alemmat viiveet, tasaisen laadun sekä nopeammat yhteydet
  • Joustavat, päästä - päähän seurattavat, ja valvotut yhteydet, joissa yhdistyvät kustannustehokkuus sekä tasalaatuisten yhteyksien tuoma palvelutasotakuu

Tutustu asiakaskokemuksiin

KAIKKI MENEE PILVEEN, MUTTA MILLÄ YHTEYKSILLÄ SINNE LIIKUTAAN?

Modernissa liiketoiminnassa yhteyksillä on merkitystä. VR Groupin data kulkee nyt Cinian cMatrix-yhteyksien kautta. Lue lisää.

Ota yhteyttä

Atte Sipilä
Myyntipäällikkö, Pilviyhteydet, Yhteyspalvelut
+358 40 512 4773
nggr.fvcvyn@pvavn.sv