Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Cinia cMatrix - Suora yhteys julkisiin pilvipalveluihin

Julkipilvipalveluiden käyttäminen on ajankohtaista yhä useammassa organisaatiossa. Palveluiden hankkiminen pilvestä on monellakin tapaa houkutteleva ajatus. Yleisimmät kannustimet liittyvät palvelun kustannustehokkuuteen ja joustavuuteen. Pilvipalveluihin siirtymistä voi kuitenkin joskus jarruttaa yhteyksien nopeus, varsinkin puhuttaessa niin sanotuista latenssikriittisistä palveluista. Yleisesti voidaankin sanoa, että pilvipalveluiden laatu on suoraan liitoksissa luotettaviin ja nopeisiin yhteyksiin. Julkisiin pilvipalveluihin yhdistytään tyypillisesti internetin välityksellä, mikä taas tuo omat haasteensa palvelun nopeaan saavutettavuuteen ja latenssiin.

Cinian cMatrix-yhteyspalvelu tarjoaa ratkaisun näihin haasteisiin, sillä se mahdollistaa asiakkaalle oman internet-verkosta riippumattoman tietoturvallisen kaistan julkipilveen. Toisin kuin internetin kautta pilvipalveluihin yhdistettäessä, cMatrix-palveluun sisältyy myös päästä-päähän valvotut yhteydet ja palvelutasotakuu. Palvelu hyödyntää Cinian nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit. 

cMatrix-palvelun kautta saavutettavat pilvipalvelut ovat tällä hetkellä Amazon AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Softlayer sekä Oracle. Useiden palvelutarjoajien kytkeminen saman fyysisen yhteyden kautta on myös mahdollista.

Cinialta saat myös modernit, joustavat ja turvalliset pilvipalvelut.

Lataa Cinia
cMatrix -esite 
tästä.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoa ja pyydä hinnasto.

Atte Sipilä
cMatrix Product Owner,
Sales Specialist
+358 40 512 4773

atte.sipila@cinia.fi

Cinia cMatrix -palvelu pähkinänkuoressa

  • Liityntäyhteys asiakkaan verkon tai toimipisteen ja julkipilvipalvelun välillä, tarvittaessa varmistettuna
  • cMatrix-virtuaaliyhteydet eri nopeuksilla (50 Mbps – 1 Gbps) pilvipalvelutarjoajien lokaatioihin Euroopassa: Frankfurt, Amsterdam, Lontoo, Dublin, Pariisi
  • Yhteyksien rajoittamaton datasiirto
  • Palvelunäkymä ja raportointi (SLA)