<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=444991906801021&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
8.4.2021 16:00

Asiantunteva sovelluskehitys Enegialle jatkuvana palveluna

Enegia valitsi Cinian tuottamaan jatkuvaa ohjelmistopalvelua arkkitehtuurin, käyttöliittymän, analytiikan ja sovelluskehityksen sekä projektinhallinnan alueilla.

Enegia on Itämeren alueen johtava riippumaton energiamarkkinoiden asiantuntijayritys. Enegia tarjoaa energian hankintaan, myyntiin ja käytön tehostamiseen liittyviä ratkaisuja yrityksille, kiinteistönomistajille, energiayhtiöille ja julkiselle sektorille. Puolueettomuus takaa Enegian yli 20 000 asiakkaalle energian tuottajista, laitevalmistajista ja teknologioista riippumattomia, laaja-alaisia energiahallinnan ratkaisumalleja ja palveluita, jotka säästävät aikaa ja rahaa.

Enegia kehittää jatkuvasti uudenlaisia sovelluksia ja ohjelmistoratkaisuja kasvavan liiketoimintansa tueksi. Samalla yrityksellä on tavoite modernisoida nykyisiä järjestelmiä, joilla kerätään ja jalostetaan energian mittaustietoa ja jotka auttavat optimoimaan energian kulutusta sekä ennustamaan energian hankintakustannuksia.

Tavoitteena pitkän elinkaaren ohjelmistot ja niiden joustava jatkokehitys

Enegia valitsi Cinian tuottamaan jatkuvaa ohjelmistopalvelua arkkitehtuurin, käyttöliittymän, analytiikan ja sovelluskehityksen sekä projektinhallinnan alueilla. Yhteistyö ulottuu myös ohjelmistojen laadunvarmistukseen.

Tulevia kehitystarpeita ennakoidaan yhdessä ja Cinian asiantuntijat täydentävät Enegian oman kehitystiimin osaamista. Yhteistyön tavoitteena on järjestelmien elinkaaren pidentäminen sekä tuotettujen ohjelmistoratkaisujen joustava jatkokehitys.

”Cinia on meille pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita ohjelmistokehityshankkeita. Cinian väki on ammattitaitoista ja toiminta tehokasta. Asiakaslähtöisyys ja arvon tuottaminen asiakkaalle on korkealla tasolla ja näkyy positiivisesti kaikessa Cinian toiminnassa.” – Katri Honkonen, Vice President, ICT and Digitalisation, Enegia