Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Account Manager, kansainväliset yhteyspalvelut

Cinia

Cinia tarjoaa asiakaslähtöisesti älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka edistävät digitalisaation hyödyntämistä parantaen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa korkea käytettävyys ja turvallisuus kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Kattava oma tietoliikenneverkkomme ja Cinian C-Lion1 -merikaapeli tarjoavat suurikapasiteettisen ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille sekä itäisen Euroopan ja Aasian markkinoille.

 

Tehtävän kuvaus

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään verkkoliiketoimintaamme kansainvälisten yhteyspalveluiden myyntiin Account Manageria. Tehtävä on vakituinen ja työskentelet Cinian pääkaupunkiseudun toimistolla. Kansainväliset yhteyspalvelut vastaa erityisesti Cinian kansainvälisen verkon ja yhteyksien myynnistä ja asiakashankinnasta, kohdesegmentteinä mm. Carrier- ja yritysasiakkaat, sekä palvelunhallinnasta. Kansainväliset yhteyspalvelut ovat keskeisessä asemassa Cinian palvelukokonaisuudessa, kun yritykset tarvitsevat entistä luotettavampia, nopeampia ja suorituskykyisempiä yhteyksiä oman liiketoimintansa kasvun mahdollistajana.

 

Tehtäviisi kuuluvat:

- prospektien ja uuden asiakaspotentiaalin kartoitus, ns.lead generation

- Cinian palveluiden myynti ja asiakassopimusten kotiuttaminen

- asiakasratkaisujen ja tarjousten valmistelu teknisten asiantuntijoiden tuella

- asiakkuuksien hallinta ja asiakassuhteiden kehittäminen

- markkinointitapahtumiin ja tapahtumajärjestelyihin osallistuminen

- kansainvälisen myynnin liiketoimintaympäristöön liittyvän tiedon koostamiseen ja kehittämiseen (business intelligence) osallistuminen

Tarjoamme

Tähtäämme tulevina vuosina kasvuun, kehittymiseen ja kansainvälistymiseen, mikä tarjoaa cinialaisille monenlaisia kiehtovia työmahdollisuuksia. Halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu
olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon/hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Odotamme

Odotamme sinulta:

- vähintään 3 - 5 vuoden kokemusta ICT- ja/tai tietoliikennepalveluiden kansainvälisestä myynnistä

- aktiivista otetta sekä näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä

- myynnin prosesseista tuntemista ja kiinnostusta niiden kehittämiseen

- ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta

- erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

- sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

- matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Liljanto, Director, International Sales, puh. 050 2166.  Voit soittaa seuraavina aikoina: ke 13.9. klo 8.30–9.30 ja 14–15 sekä ma 18.9. klo 12.30–13.30.
 

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta kotisivuillamme viimeistään su 24.9. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

07.09.2017 - 24.09.2017