Avoimet työpaikat

Arkkitehti terveydenhuollon digitalisaatioon

Cinia

Cinia on vahvasti mukana rakentamassa terveydenhuollon digitalisaatiota Suomeen. Asiantuntijamme ovat aktiivisesti toteuttamassa moderneja ratkaisuja hoitotyön tueksi sekä tehostamassa sähköistä asiointia. Asiakkaitamme ovat sairaanhoitopiirit, kansalliset hankkeet kuten ODA ja yksityiset terveydenhuollon toimijat. Lisätietoa toiminnasta täältä: https://www.cinia.fi/palvelut/ohjelmistopalvelut/terveydenhuollon-digitalisointi.html

Tehtävän kuvaus

Rekrytoimme nyt arkkitehtia/tuoteomistajaa Terveydenhuollon digitalisaatio-yksikköön.Tässä roolissa työskentelet tuoteomistajana terveydenhuollon laatujärjestelmiemme parissa. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien määrittelyyn ja suunnitteluun arkkitehdin roolissa. Kehitämme järjestelmiä ketterän kehityksen menetelmillä, joten scrum on sinulle tuttua.Todennäköisyyttä tulla tehtävään valituksi lisää, kun Sinulla on:
  • Vahva kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta ja määrittelytyöstä

  • Vahva kokemus Java/Spring -ympäristöstä ja/tai moderneista front-end (React, Angular, yms.) -teknologioista

  • Kokemus palvelumuotoilusta tai käyttäjälähtöisestä suunnittelusta

  • Certified Scrum Product Owner ja/tai Scrum Master sertifikaatit ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistäTampereen vasta remontoitu toimistomme sijaitsee Naulakadulla Helsingin moottoritien ja Tampereen juna-aseman läheisyydessä.Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille, koet osaamisen jakamisen yhdeksi menestyvän yrityksen kulmakiveksi ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Hakuaikaa on juhannukseen saakka, mutta haastattelemme hakijoita hakemusten saapuessa, eli hae heti ja liity kasvavaan joukkoomme Tampereella! Hakemuksen voit jättää alla olevan "hae"-painikkeen takaa tai lähettämällä CV:si ja lyhyt kuvaus motivaatiostasi sähköpostilla rekrytointi@cinia.fiTöiden aloitus sopimuksen mukaan.Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: Liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh 040 592 9596.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

30.05.2018 - 24.06.2018