Avoimet työpaikat

Avoin hakemus ohjelmistopalveluihin

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta.

Tehtävän kuvaus

Cinian ohjelmistopalveluissa olemme jatkuvasti kiinnostuneet kuulemaan osaajista, jotka voisivat sopia johonkin eri rooliin softakehitystiimeihin. Softakehitystiimi Cinialla tyypillisesti koostuu UX-/UI-designerista, koodaavasta arkkitehdista, devaajasta, testaajasta ja projektipäälliköstä. 

Cinialla et koodaa lemmikeille deittisovelluksia vaan ammattilaisille kriittisiä järjestelmäratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, maatalouden, sairaanhoidon ja liikenteen saralla. Cinialla edut ovat asianmukaisia (laaja sairaskuluvakuutus, henkilökunnan harrastekerhoja ym.) ja työviihtyvyys hyvällä tolalla.

Odotamme

Etsimämme henkilö omaa ajantasaisen tiedon omasta roolistaan ja häntä kiinnostaa rakentaa teknisesti vaativissa asiakasprojekteissamme web-sovelluksia moderneilla, erityisesti avoimeen lähdekoodiin pohjautuvilla teknologioilla ja ajan tasaisilla työkaluilla. Kerromme mielellämme tarkemmin teknologioista ja projekteista, jos tämä kiinnostaa. 

Muuta

Helsingissä Cinian toimiston löydät Ilmalan aseman vierestä, Tampereella keskustan kupeesta Naulakadulta ja Jyväskylässä Ylistönmäeltä.

Kuulemme mielellämme osaamisestasi, mistä tulet ja minne urallasi olet menossa. Jos vielä mietit, soveltuuko oma taustasi Cinialle, voit käydä keskustelua osaamisestasi tai käytössä olevista teknologioista rekrytoija Laura Typön kanssa: 040 731 9797 / laura.typpo@cinia.fi

Vastaamme mahdollisimman pian uusiin avoimiin hakemuksiin.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Hakuaika

04.01.2019 - 29.05.2019