Avoimet työpaikat

Avoin hakemus ohjelmistopalveluihin

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta.

Tehtävän kuvaus

Cinian ohjelmistopalveluissa olemme jatkuvasti kiinnostuneet kuulemaan osaajista, jotka voisivat sopia johonkin eri rooliin softakehitystiimeihin. Softakehitystiimi Cinialla tyypillisesti koostuu UX-/UI-designerista, koodaavasta arkkitehdista, devaajasta, testaajasta ja projektipäälliköstä. Etsimämme henkilöt omaavat ajantasaisen tiedon omasta roolistaan erilaisissa projekteissa ja heitä kiinnostaa rakentaa teknisesti vaativissa asiakasprojekteissamme web-sovelluksia moderneilla teknologioilla ja ajan tasaisilla työkaluilla.

Helsingissä toimisto on huhtikuulta alkaen upouudessa Helsingin toimipisteessä Ilmalassa, Tampereella keskustan vieressä Naulakadulla ja Jyväskylässä Ylistönmäellä.Cinialla et koodaa lemmikkien deittisovelluksia vaan rautaisille ammattilaisille kriittisiä järjestelmäratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, maatalouden, sairaanhoidon ja liikenteen saralla.

Kuulemme mielellämme osaamisestasi, mistä tulet ja minne urallasi olet menossa. Jos vielä mietit, soveltuuko oma taustasi Cinialle, voit käydä keskustelua osaamisestasi rekrytoija Saku Tihveräisen kanssa: 044 3111 775 / saku.tihverainen@cinia.fi

Vastaamme mahdollisimman pian uusiin avoimiin hakemuksiin. 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä, Tampere, Helsinki

Hakuaika

05.01.2017 - 31.12.2018