Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Back-end devaaja

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Etsimme tiimiimme Espoon Keilasatamaan back-end-kehittäjää rakentamaan kanssamme operatiivisia sovelluksia teollisuuden, terveydenhuollon, liikenteen ja logistiikan toimialojen asiakkaillemme. Olemme kiinnostuneita sekä senior-osaajista että uransa alkupuolella olevista kyvyistä.

Jos sinulla on näitä ominaisuuksia, saatat olla uusi kollegamme:

Osaamista Java- ja Spring- ohjelmistokehityksestä. Kaikki muu ohjelmisto-osaaminen katsotaan tietysti eduksi.
Halu ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti
Sammumaton kiinnostus teknologiaan ja jatkuvaan parantamiseen
Kokemusta ketterien menetelmien hyödyntämisestä ohjelmistokehityksessä
Ratkaisuhakuinen asenne ja korkea työmoraali, joiden ansiosta saat hommat valmiiksi tuotosten laadusta tinkimättä
Sujuvat kommunikointitaidot, joilla herätät luottamusta oman tiimin sisällä sekä asiakkaiden edessä.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Kimmoon: Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Hakeminen

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme päätöksiä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 30.6.

Tarjoamme

Monet yritykset tarjoavat työtä ”näköalapaikalla”, mutta meillä se oikeasti toteutuu: Valoisan ja viihtyisän toimistomme ikkunoista näet merimaiseman yli Keilalahden samalla kun säädät sähköpöytäsi ergonomisesti sopivaan työskentelyasentoon.

Normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut sekä laajat työterveyspalvelut kuuluvat tietysti etupakettiimme. Lisäksi saat vapaavalintaiset kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet, jotta koodin tuottaminen luistaa.

Cinialla on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, mutta kunnioitamme aikaa ja elämää työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa hankkeissa, joissa rakennetaan kestäviä ja tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. Finavia, Pohjolan Liikenne, Enegia, Valtra sekä useat sairaanhoitopiirit.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Espoo

Hakuaika

26.05.2017 - 30.06.2017