Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Business Controller

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Oletko aktiivinen, skarppi ja liiketoimintalähtöinen Business Controller? Etsitkö itsenäistä roolia ja uusia haasteita urallasi? Haemme nyt kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme Business Controlleria liiketoimintamme tueksi. Vastaat Digital Infrastructure Services (DIS) liiketoimintayksikkömme sisäisestä laskennasta ja olet liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana Cinian ainutlaatuisessa kasvutarinassa. Saat mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan ja pääset kehittämään Cinian sisäisen laskennan toimintamalleja. Tehtäviisi kuuluu tulosraportointi, projektilaskenta, tulosyksiköiden ennusteet, budjetointi ja strategialukujen suunnittelu. Tuet Cinian johtoa ja liiketoimintayksiköitä toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Osallistut budjetointi-, ennuste- ja raportoinnin kehittämiseen ja tuotat analyysejä ja raportteja liiketoiminnan tarpeisiin.

Odotamme sinun ymmärtävän kasvun ja kansainvälistymisen yrityksen taloushallinnolle tuomat haasteet ja toivomme, että pystyt olemaan keskeisessä roolissa johdon analyysi- ja raportointityökalun kehittämisessä. Toivomme sinulta myös kokemusta moniyhtiörakenteesta, joten pystyt helposti ymmärtämään konserniyhtiöiden välisen hinnoittelun, laskutuksen ja liiketapahtumat. Hyvät tietotekniset taidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle.

Haemme Business Controlleria, jolla on:

vähintään viiden vuoden kokemus Business Controllerina tai sisäisen laskennan tehtävistä
liiketoimintaymmärrystä ja kykyä tuottaa päätöksentekoa tukevia analyysejä
kykyä ja uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa
soveltuva korkeakoulututkinto
timanttiset excel-taidot
kykyä analyyttiseen ajatteluun
Sinulla on hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työskentelyotteesi on aloitteellinen, tavoitteellinen ja energinen sekä sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Viihdyt nopealiikkeisen liiketoiminnan parissa ja saat asioita aikaan.

Muuta

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tarja Oinonen-Rouvali, puh 0500 947 517. Tarjan tavoitat parhaiten keskiviikkona 2.8. klo 10-11 ja torstaina 10.8. klo 9-10 välisinä aikoina.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Cinian rekrytointijärjestelmän kautta kotisivuillamme www.cinia.fi/rekry viimeistään sunnuntaina 13.8. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

13.07.2017 - 13.08.2017