Avoimet työpaikat

Business Controller

Cinia

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sisäisen laskennan kehittäminen ja mahdollisuus vaikuttaa siihen miten teet työtäsi? Tule kanssamme rakentamaan kasvutarinaamme!

Haemme nyt kokenutta Business Controlleria kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme  liiketoimintamme tueksi. Vastaat kolmen liiketoimintayksikkömme taloudesta ja toimit näiden liiketoimintayksiköiden johtoryhmien jäsenenä. Kyseiset liiketoimintayksiköt ovat osa tietoverkkoliiketoimintakokonaisuuttamme sisältäen kansainväliset ja kotimaiset tietoliikenneyhteydet palvelukokonaisuuksineen. Roolissa yhdistyvät käytännön talouden seurannan konkreettinen toteuttaminen ja sisäisen laskennan mallien kehittäminen.

Business Controllerilta odotamme kykyä hahmottaa laaja-alaisesti liiketoimintayksiköiden taloutta sekä halua varmistaa ja ymmärtää tunnuslukujen paikkansapitävyyttä niin liiketoiminnan kuin itse laadittujen raporttien kohdalla.Tehtäviisi kuuluvat tulosraportointi, hanke- ja investointilaskenta, tulosyksikköennusteet ja budjetointi. Tuet Cinian johtoa ja liiketoimintayksiköitä toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Hyvät tietotekniset taidot auttavat tehtävässä menestymisessä, samoin kokemus laskentamallien ja raportointijärjestelmien kehittämisestä.

Mitä toivomme Sinulta:

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta Business Controllerin tai sisäisen laskennan tehtävistä
  • Liiketoimintaymmärrystä ja osaamista päätöksentekoa tukevien analyysien tuottamiseen
  • Kykyä vakuuttaa myös muut näkemyksistäsi lukuihin perustuen
  • Timanttisia Excel-taitoja sekä ymmärrystä kaikista tulokseen vaikuttavista eristä end-to-end
  • Analyyttistä lähestymistä asioihin
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sopivaa koulutusta kuten KTM tai tradenomi

Työskentelykielemme on suomi, mutta osaat toimia tarvittaessa myös englannin kielellä kansainvälisessä konsernissa. Työskentelyotteesi on aloitteellinen, tarkka ja energinen. Viihdyt nopealiikkeisen liiketoiminnan parissa, saat asioita aikaan ja olet hyvä johtamaan itseäsi. Olet kehitysorientoitunut etkä pelkää muutosta. Pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia ja sietämään myös keskeneräisyyttä.

Tällaista meillä on olla töissä:

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon ja hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat. Taloustiimissämme on huipputyyppejä ja saat kollegaksesi osaavia ammattilaisia joiden tukeen voi luottaa.

Innostuitko? Laita hakemuksesi 30.6. mennessä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tarja Oinonen-Rouvali, puh 0500 947 517. Tarjan tavoitat parhaiten ke-to 10.-11.6. klo 12-17 välisinä aikoina.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

05.06.2020 - 30.06.2020