Avoimet työpaikat

Business Manager

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista tietoverkkoteknologioista, sovelluskehityksestä ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Cinialla on oma noin 15 000 reittikilometrin laajuinen optinen kuituverkko Pohjois-Euroopassa.

Tehtävän kuvaus

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille - tule rakentamaan kanssamme Suomen valokuituinfraa 2020-luvulle!
 
Etsimme Business Manager -rooliin innokasta ja aktiivista tekijää vastaamaan asiakkuuksien hoidosta kuituverkkojen synnyttämiseksi. Cinia auttaa kuituverkkoasiakkaitaan rakentamaan parempia elämisen ja yrittämisen edellytyksiä kaikkien saataville huippunopeiden valokuituyhteyksien muodossa. Tehtävääsi kuuluu uusien alueiden markkinatutkimuksen käynnistäminen, analysointi ja suunnittelu sekä business case -laskelmien rakentaminen asiakkaiden tarpeisiin. Rooli on tärkeä uusien kuituverkkojen synnyttämisessä. Lisäksi pääset mukaan kehittämään prosesseja sekä työmenetelmiä viemään tekemistämme uusiin sfääreihin. 
 
Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on:
  • Aktiivinen ote ja tekemisen meininki.
  • Ymmärrystä valokuituverkoista ja niiden rakentamisesta tai rakennuttamisesta.
  • Kyky analysoida liiketoiminnallista kannattavuutta verkkojen rakentamiseksi.
  • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä kustannusten ja katteen merkitystä myynnin kannattavuuden kannalta
  • Kokemusta projektinhallinnasta 
  • Taitoja työskennellä sekä yksin että ryhmässä
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
 
Mitä tarjoamme:
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi ainutlaatuisessa hankkeessa ja rakentamaan yhdessä parempaa Suomea kaikille. Työkavereiksi saat ennakkoluulottoman porukan, joka ei haasteita pelkää. Itseohjautuvuus on keskeinen osa tätä työnkuvaa ja arvostamme halua aktiivisesti kehittää tekemistämme. Tehtävän sijainti ei ole paikasta riippuvainen vaikka meiltä löytyykin toimistot niin Helsingistä, Riihimäeltä, Tampereelta sekä Jyväskylästä kuin Oulustakin. 

Tehtävässäsi raportoit liiketoimintatayksikön vetäjälle Hanne Nivalalle. Tärkeimpinä työkavereinasi ovat muut Business Manager -kollegat, asiakkaiden operatiiviset henkilöt ja johto, sekä koko liiketoimintayksikön johtoryhmä.
 
Innostuitko? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 20.9.2020 mennessä ja kerro itsestäsi sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä saa hanne.nivala@cinia.fi tai 044 445 7610

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Oulu

Hakuaika

21.08.2020 - 20.09.2020