Avoimet työpaikat

Delivery manager, International & Domestic Carriers and CSPs

Cinia

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.

Tehtävän kuvaus

Cinian Global Connectivity liiketoiminta tarjoaa tietoverkkojen yhteyspalveluita kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaille – tule mahdollistamaan digitaalisia menestystarinoita kanssamme!
 
Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Meillä on oma noin 
15 000 reittikilometrin laajuinen optinen kuituverkko Pohjois-Euroopassa ja asiakkaidemme joukossa on kansainvälisiä ja kotimaisia yrityksiä sekä yhteiskunnan kannalta elintärkeitä toimijoita.
 
Haemme nyt toimituspäällikköä vastaamaan kansainvälisten ja kotimaisten yhteyspalveluiden sekä kuituinfran asiakastoimituksista. Vastuullasi on toimitusprojektien koordinointi sisältäen projektien käynnistämisen, resurssien organisoinnin, toimituksen eri osa-alueiden etenemisen varmistamisen ja sovittujen aikataulujen seurannan sekä asiakkaiden informoinnin projektien edistymisestä.
 
Etsimme vastuulliseen ja itsenäiseen toimintaan kyvykästä henkilöä, jolla pysyvät monet langat tiukasti hyppysissä. Olet oma-aloitteinen, hallitset kokonaisuuksia ja otat vastuuta asioista sekä niiden päätökseen saattamisesta. Kokemus toimitusprojektien vetämisestä on eduksi.
 
Mitä rooli pitää sisällään:
 • Toimitusten korkeasta laatutasosta vastaaminen yhteistyössä muiden Cinian liiketoimintojen yksiköiden kanssa
 • Tarvittavan toimitusprojektitiimin kokoaminen, toimitusprojektin läpiviennin aikataulutus ja seuranta sekä projektin päättäminen ja palvelun luovuttaminen ylläpitoon
 • Projektin hallintaan liittyvän dokumentoinnin kokoaminen sekä asiakasdokumentaation tuottaminen
 • Alihankkijoiden suunnitelmallinen ja hallittu hyödyntäminen
 • Projektin kustannusten seuranta
 
Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on:
 • Näyttöä menestyksellisestä toimitusprojektien vetämisestä ja projektinhallinnan osaamista
 • Kokemusta yhteyspalveluista tai tietoliikenneyhteyksien parissa toimimisesta 
 • Kykyä sekä itsenäiseen että ryhmässä työskentelyyn 
 • Aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytyyli 
 • Kehitys- ja kehittämishalua 
 • Sujuva englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti
 
Tällaista meillä on olla töissä:

Tietoliikennepalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti ja tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan haastavassa ja mielenkiintoisessa toimintakentässä Cinialla. Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.  Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalan tai Riihimäen toimipisteessämme. Joustamme myös etätyön suhteen. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia. 
 
Innostuitko? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 5.4. mennessä ja kerro hieman lisää siitä, miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.  Lisätietoja yksikönjohtaja Eeva Liljanto, p. 050 2166, parhaiten tavoitettavissa: 18.3. klo 13:00 – 14:00 ja 25.3. klo 13:00 – 14:00.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Riihimäki

Hakuaika

11.03.2020 - 05.04.2020