Avoimet työpaikat

DevOps Engineer

Cinia

Cinia rakentaa tulevaisuuden kestäviä ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla teknologioilla, omalta toimistoltamme Ilmalasta työskennellen. Tuotamme rakentamiimme ratkaisuihin myös jatkuvia ylläpito- ja tukipalveluita.

Kasvamme tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Olemme tällä hetkellä lähes 300 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin.

Tehtävän kuvaus

Etsimme scrum-tiimien työtä tukemaan palveluhenkistä DevOps-osaajaa. Roolissa vastaat asiakasprojektiemme pilviympäristöjen pystytyksestä, hallinnoinnista ja konfiguroinnista, rakennat CI/CD-automaatiota ja huolehdit tiimin tarvitsemien työkalujen saatavuudesta. Osallistut tuotannossa olevien sovellusten sekä ympäristöjen ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta modernien julkaisuautomaatiotyökalujen hyödyntämisestä sekä vahvaa osaamista vähintään AWS -julkipilvestä. Eduksi katsomme konttiteknologiaan ja konttien orkesterointiin, testiautomaatioon ja/tai tietoturvaan liittyvän työkalu- ja menetelmäosaamisen.

Odotamme aitoa kiinnostusta yllä kuvattuun devops-rooliin, sillä työpanoksesi mahdollistaa muiden tiiminjäsenten ajan tehokkaan fokusoinnin sovelluskehityksen tehtäviin. Tiimipelaajana sitoudut kehitystiimin yhteisiin toimintatapoihin ja annat mielelläsi panoksesi niiden jatkuvaan kehittämiseen. Arvostamme monipuolista teknistä taustaa, mutta kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata. Meillä on yli 120 ohjelmistoalan ammattilaista töissä kolmella paikkakunnalla, joten pystymme tarjoamaan sinulle rutkasti oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen sekä nautit laajoista työsuhde-eduista. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on esim. yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä ja perheellisten arjen tilanteita helpottaa sairaan lapsen hoitopalvelu.

Kiinnostuitko? Kerro muutamalla rivillä itsestäsi ja siitä mitä haluasit päästä tekemään tässä roolissa. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

21.01.2020 - 31.05.2020