Avoimet työpaikat

Finance and administration summer trainee

Cinia

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

Tehtävän kuvaus

Etsitkö töitä kesän ajaksi, mutta olisit valmis aloittamaan osa-aikaisena työntekijänä jo nyt? Etsimme traineeta taloushallinnon tiimiimme auttamaan monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä. Työhösi kuuluu mm. osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, tiliöintiä ja kuluraporttien seurantaa sekä myös perintään liittyviä tehtäviä. Autat raporttien luomisessa ja taitojesi sekä mielenkiintosi mukaan mahdollisesti myös sisäisessä laskennassakin. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä. Olet mahdollisesti tutustunut jo kirjanpidon tai oskoreskontran työkaluihin ja osaat käyttää Exceliä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen.  Tehtävä sopii opinnoissaan jo hieman pidemmälle edenneelle opiskelijalle: työsuhteen kesto ja viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.  Minkälaista työskentely Cinialla on?Meitä cinialaisia on jo melkein 300 henkeä ja työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, Ilmalassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja voit luottaa työkavereiden apuun ja asiantuntemukseen, perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi.Meillä on hyvä tekemisen meininki, panostamme henkilökuntamme ammattitaitoon sekä osaamiseen ja saamme kiitosta asiakkailtamme laadukkaasti tehdystä työstä. Voit käydä tutustumassa Ciniaan myös Facebook- ja Instagram-tiliemme kautta.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen, lyhyt hakemuksesi viimeistään su 14.4. sivun alalaidassa olevan "hae täältä" -painikkeen avulla. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi sekä liitteenä myös tutkintotodistuksesi tai opintosuoritusotteesi. Aloitamme haastattelut osin jo hakuaikana ja täytämme paikan pikimmiten.

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi Krista Jylhältä, 044 310 0135, krista.jylha@cinia.fi. Tai rekrytoinneista vastaavalta Laura Typöltä, 040 731 9797, laura.typpo@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

22.03.2019 - 14.04.2019