Avoimet työpaikat

Front-end -developer

Cinia

Cinia rakentaa tulevaisuuden kestäviä ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla teknologioilla, omalta toimistoltamme Ilmalasta työskennellen.


Tehtävän kuvaus

Etsimme  kokenutta front-end ohjelmistokehittäjää Helsingin toimistollemme Ilmalaan. Vastuullesi saat sekä kokonaan uusien ominaisuuksien kehittämistä että nykyisen ohjelmiston AngularJS -käyttöliittymän modernisointia React-pohjaiseksi. Rakennamme ratkaisuja moderneihin pilviympäristöihin, joten arvostamme niihin liittyvää käytännön kokemusta (esim. AWS, Azure, GCP).

Osassa projekteista voit saada vaatimukset valmiina, mutta arvostamme kyvykkyyttä ja näkemyksellisyyttä jalostaa asiakkaan ja käyttäjien tarpeista tarkempia vaatimuksia hyväksyntäkriteereineen. Graafinen suunnittelija sinun ei tarvitse olla, mutta itsenäinen kyky tuottaa visuaalisesti tyylikkäitä, intuitiivisesti käytettäviä ja teknisesti toimivia selainkäyttöliittymiä tyhjältä työpöydältä tuotantoon asti tekee meihin kyllä vaikutuksen.

Odotamme sinulta kyvykkyyttä hahmottaa epic-tasoisia kokonaisuuksia, pilkkoa niitä pienempiin osiin sekä tunnistaa näiden välillä olevia riippuvuuksia. Tehtävien hallinnassa käytämme Jiraa, joten aiempi rutiini sen tai jonkin vastaavan työkalun käytöstä on eduksi.

Arvostamme monipuolista teknistä taustaa, mutta kaikkea sinun ei tarvitse valmiiksi osata. Osana 120 ohjelmisto-osaajan työyhteisöä kehityt osaavien ja pätevien kollegoiden avulla. Tarjoamme hyvän työ- ja vapaa-ajan balanssin ja tykkäämme viettää aikaa yhdessä myös työajan ulkopuolella. Saat työstäsi hyvän korvauksen sekä nautit laajoista työsuhde-eduista. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on esim. yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä ja perheellisten arjen tilanteita helpottaa sairaan lapsen hoitopalvelu. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd: petri.oradd@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

21.01.2020 - 31.05.2020