Avoimet työpaikat

Front-end -developer

Cinia

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa. Kasvamme tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Olemme tällä hetkellä yli 270 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. 

Tehtävän kuvaus

Etsimme  kokenutta front-end ohjelmistokehittäjää Helsingin toimistollemme Ilmalaan. Teemme töitä ketterästi ja rakennamme porukalla kestäviä  ja yhteiskunnallisesti merkittäviä b2b-ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. 

Meillä pääset rakentamaan uutta ja ottamaan projektista haluamasi määrän vastuuta. Suurin osa projekteistamme on Spring Boot -projekteja Angular- tai React-frontilla ja ne pyörivät melko usein Docker-konteissa AWS:ssa. 

Osassa projekteista voit saada vaatimukset valmiina, mutta arvostamme kyvykkyyttä ja näkemyksellisyyttä jalostaa asiakkaan ja käyttäjien tarpeista tarkempia vaatimuksia hyväksyntäkriteereineen.

Graafinen suunnittelija sinun ei tarvitse olla, mutta itsenäinen kyky tuottaa visuaalisesti tyylikkäitä, intuitiivisesti käytettäviä ja teknisesti toimivia selainkäyttöliittymiä tyhjältä työpöydältä tuotantoon asti tekee meihin kyllä vaikutuksen. 

Arvostamme monipuolista teknistä taustaa, mutta kaikkea sinun ei tarvitse valmiiksi osata. Meillä on 120 koodaria kolmella paikkakunnalla, joten pystymme antamaan myös sinulle rutkasti oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia osaavien ja pätevien kollegoiden avulla asiakasprojekteissamme. Tarjoamme hyvän työ- ja vapaa-ajan balanssin ja tykkäämme viettää aikaa yhdessä myös työajan ulkopuolella. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

19.09.2019 - 31.12.2019