Avoimet työpaikat

Front-end ohjelmistokehittäjä (JKL)

Cinia

Cinia kulkee digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Toimintaa mullistavat, arkea sujuvoittavat ja lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä käyttäjien, eri alojen ammattikäyttäjien kanssa.. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Kyllästyttääkö koodata Wordpressin päälle vanhalla teknologialla? - Meillä pääset vaikuttamaan tekemiseen.Etsimämme front end -devaaja on ehtinyt nähdä ja kokea useammankin projektin. Teknisen mielenkiinnon lisäksi tulevalla työkaverillamme saattaa olla ajatuksia myös työskentelytavoista ja miksei myös prosesseistakin. Hän tietää, että tärkeämpää kuin vain tehdä, on tehdä juuri tavoitteen kannalta oikeita asioita.  Ennen sukeltamistaan tulevan featuren arkkitehtuuriin, designiin ja ohjelmointiin, hän on ensin kiinnostunut tietämään miksi.Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta webbipuolen ohjelmistokehityksestä ja osaamista esim. näistä teknologioista: JavaScript (React, Angular yms.), HTML5 ja CSS.

Taustastasi ja mielenkiinnon kohteista riippuen voit ohjelmistokehityksen lisäksi kehittää myös työtapojamme, prosessejamme sekä kokonaisratkaisuja.

Meillä on tapana pyrkiä tekemään asiat aina hyvin ja pitämään kiinni lupauksista. Tiedon jakaminen, oppimisen halu sekä pyrkimys kehittää prosesseja ja työtapoja ovat meille tärkeitä asioita. Asiakkuutemme ovat meille enemmänkin kumppanuuksia, joita kehitetään ja joista jokainen pitää omalta osaltaan huolta.Hieman meistä

Cinia on 250 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Jatkuvasti kasvavalla Jyväskylän saitilla meitä on reilusti yli 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Ylistönmäen huipulla. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Keskustelemme asiasta avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä limppua mukavammaksi kaikille. Tästä pieninä esimerkkeinä nykyisten toimitilojen valita koko saitin voimin, alati paraneva kahvi- ja teevalikoima sekä kaikille avoin kuntosalimahdollisuus.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut ja tietenkin viimeisen päälle työvälineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Hakeminen

Lähetä meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi.

 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Villeen: Ville Vainio 050 3843731, ville.vainio@cinia.fi.
Jos pohdit, onko taustasi riittävä hakemaan tehtävää, voit kysyä asiaa matalalla kynnyksellä rekrytoija Sakulta: Saku Tihveräinen 044 3111775, saku.tihverainen@cinia.fi.

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

21.09.2018 - 07.10.2018