Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Full Stack Java -tiimi (3-5 hlöä)

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Cinian ohjelmistopalvelut on vahvassa kasvussa. Tarvitsemme lisää timanttisia osaajia rakentamaan moderneja web-sovelluksia vaativille asiakkaillemme terveydenhuollon, finanssialan, teollisuuden sekä liikenteen ja logistiikan aloilla.

Nyt etsimme Helsinkiin/Espooseen Full stack -tiimiä, joka kykenee rakentamaan vaativia Java-pohjaisia ohjelmistoratkaisuja ideasta tuotantoon.

Tiimin koko olisi ideaalisti 3-5 henkilöä. Odotamme tiimiltä kollektiivisesti:

- Kokonaisvaltaista näkemystä arkkitehtuurisuunnitteluun

- Vahvaa osaamista Java/Spring –backend toteutuksista ja SQL/NoSQL -tietokannoista

- Kokemusta responsiivisten web-käyttöliittymien toteutuksesta moderneilla JavaScript –kehyksillä, esim. ReactJS, AngularJS

- Kokemusta integraatioiden rakentamisesta

- Kykyä hyödyntää testiautomaatiota ja jatkuvan julkaisun mahdollistavia kehitystyökaluja

- Yhteen hitsautunutta tapaa työskennellä tuottavasti vastuuta kantaen, laadusta tinkimättä ja ketteriä menetelmiä rutiininomaisesti hyödyntäen.

Kiinnostustamme lisää entisestään, mikäli tiimillä on näyttöjä tietoturvakriittisten sovellusten kehittämisestä tai mikropalveluarkkitehtuurin soveltamisesta pilviympäristössä.

Tarjoamme

Tule Cinialle ja tuo tiimi mukanasi!

Tämä on kultainen mahdollisuutesi mikäli koet ettei nykyinen työpaikkasi tarjoa haluamaasi tulevaisuutta, mutta et haluaisi jättää taaksesi erinomaisia kollegoita. Cinia tarjoaa koko tiimillesi uuden ammatillisen kodin viihtyä, kukoistaa ja kehittyä!

Aidosti rento, välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita sekä toinen toistaan arvostavat kollegat luovat hyvää fiilistä arkeen. Meillä kukaan ei huku massaan, vaan ihmiset tuntevat toisensa. Työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, mutta kunnioitamme aikaa ja elämää työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Oikeudenmukaisen kuukausipalkan lisäksi työntekijämme nauttivat kattavasta etupaketista, joka sisältää mm. puhelimen ja internet-liittymän, lounas- ja virike-edut, normaalia laajemman työterveyspalvelun hoitokuluvakuutuksineen sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Ja jos työllistyt Cinialle yhdessä tiimisi kanssa, palkitsemme jokaisen teistä mukavan suuruisella rekrytointipalkkiolla!

 

Hakeminen

Näin haette

Laatikaa tiiminne kesken yhteinen hakemus, jossa kuvaatte lyhyesti millaisissa kehityshankkeissa olette työskennelleet ja millaiset roolit kullakin tiimin jäsenellä on niissä ollut.

Lähettäkää sen jälkeen kukin henkilökohtaiset hakemuksenne kotisivujemme kautta, liittäkää mukaan tarkemmat tiedot osaamisesta ja työhistoriasta CV:n muodossa sekä liittäkää kuhunkin hakemukseen myös laatimanne tiimin yhteinen hakemus.

Hakuaika päättyy 24.9. Kutsumme tiimejä haastatteluun jo hakuajan kuluessa ja sopivan tiimin osuessa kohdalle, teemme nopeita päätöksiä. Toivomme, että tiimi voisi aloittaa työskentelyn meillä mahdollisimman pian, esim. marraskuun aikana, irtaannuttuaan ensin nykyisistä tehtävistään.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

28.08.2017 - 24.09.2017