Avoimet työpaikat

Fullstack ohjelmistokehittäjä (Senior), Helsinki

Cinia

Rakennamme Cinialla asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Ohjelmistoratkaisut -yksikössämme työskentelee yhteensä n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Millaista meillä on työskennellä?

Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Keskeisiä teknologioita hankkeissamme ovat mm. Java, Spring Boot, React ja muut JavaScript-kirjastot, PostgreSQL sekä AWS. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme omalta toimistoltamme Ilmalasta käsin. Tämä on mahdollistanut viihtyisän ja yhteisöllisen työpaikkakulttuurin. Teemme työtä sitoutuneesti, toinen toisiamme arvostaen ja tukien sekä jatkuvasti yhteisiä toimintamalleja kehittäen. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Mitä etsimme?

Odotamme sinulta halua ymmärtää asiakkaiden tarpeita, kykyä hahmottaa laajoja järjestelmäkokonaisuuksia sekä aktiivista otetta vaatimusten tarkentamisessa. Uskallat ehdottaa ja perustella tilanteisiin sopivia teknisiä ratkaisuja, tuotat laadukasta koodia ja autat tiimisi jäseniä onnistumaan.

Arvostamme laajaa teknologia- ja työkalupakkia sekä käytännön projektikokemusta eri tyyppisistä hankkeista. Tehtävä edellyttää halukkuutta omaksua uusia nousevia teknologioita, mutta vaatii myös pelkäämätöntä asennetta legacy-järjestelmiä kohtaan, joihin usein integroidumme tai joita modernisoimme.

Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta Scrum Masterina toimimisesta tai olet ollut suunnittelemassa (pilvi)arkkitehtuureja tai rakentamassa jatkuvan julkaisun automaatiota kehityksestä tuotantoon. 

Edut meillä

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:

  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairaskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Firman yhteiskäyttöiset sähköauto ja sähköpyörät
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen laajuiset kannustinohjelmat ja palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi.

Haku päättyy 30.9.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #dev #devaus #cinia #java #react #aws #javascript #springboot #postgreSQL #fullstack

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

14.08.2020 - 30.09.2020