Avoimet työpaikat

Hands-on arkkitehti

Cinia

Tee koodia, jolla on tarkoitus – tervetuloa suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalisia ratkaisuja liikenteen, turvallisuuden ja teollisuuden toimijoille sekä julkishallinnon organisaatioille.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä arjen tekeminen tasapainottuu arkkitehtuurisuunnittelun ja koodaamisen välille – haemme näiden välille kanssasi sopivalta maistuvan balanssin. Työskentelet asiantuntevien kollegojen seurassa, jossa työkaveria sparraillaan, ideoidaan yhdessä sekä pyritään toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Avainsanoja: Java 8+, Spring, Springboot, REST, SQL, NoSQL, Redis, Docker, Kubernetes, Nginx, Git, Jenkins

Odotamme

Hyödynnät laaja-alaista osaamistasi luovasti tuotteen vision toteuttamiseksi. Näkemyksellisyytesi takana on web-teknologioiden, kehitystyökalujen ja -ympäristöjen monipuolinen tuntemus sekä vahva aiempi kokemus ketterästä järjestelmäkehityksestä. Sinua kiinnostaa seurata alan teknistä kehitystä ja olet halukas sekä oppimaan uutta että levittämään oppimaasi työyhteisöön.

Lue ja katso Cinialla koodaamisesta lisää täältä.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Hae jättämällä CV ja linkittämällä koodiasi. Deadline hakemuksille on 30.11., mutta koska käsittelemme hakemuksia jatkuvasti – aikaisin hakeminen on kannustettavaa!

Kysy lisätietoja rekrytoija Sakulta 0443111775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Rekrytoivalta esimieheltä Kimmolta voit kysyä tarkemmin tietoa tehtävästä: 040 552 9204 (kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

09.11.2018 - 30.11.2018