Avoimet työpaikat

Head of Sales & Marketing, valokuituliittymät

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista tietoverkkoteknologioista, sovelluskehityksestä ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Cinialla on oma noin 15 000 reittikilometrin laajuinen optinen kuituverkko Pohjois-Euroopassa.

Tehtävän kuvaus

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille - tule rakentamaan kanssamme Suomen valokuituinfraa 2020-luvulle!
 
Etsimme Head of Sales & Marketing -rooliin tekijää viemään valokuituliittymien myynnin räjähdysmäiseen kasvuun koko Suomessa. Cinia auttaa kuituverkkoasiakkaitaan  rakentamaan parempia elämisen ja yrittämisen edellytyksiä kaikkien saataville huippunopeiden valokuituyhteyksien muodossa. Tässä roolissa Sinun tehtäväsi on luoda maan tehokkain markkinointi- ja myyntikone asiakkaitamme palvelemaan, jotta kuituyhteydet saadaan myydyksi heidän kuluttaja- ja yritysasiakkailleen.
 
Mitä pääset tekemään:
 
·      Vastaat valokuituliittymien myynnin valtakunnallisesta toteuttamisesta B2B-asiakkaidemme kanssa
·      Ohjaat ulkopuolisia kumppaneita myynnin toteuttamiseksi ja kehität myyntiä yhdessä muun organisaation kanssa 
·      Vastaat digimarkkinoinnista myynti- ja markkinointitiimin kanssa
·      Osallistut tuotekehitykseen hinnoittelun ja myyntistrategian osalta
 
Minkälaista osaamista sinulla olisi hyvä olla:
 
Olet jo kokenut tekijä B2C-myynnin strategisessa sekä taktisessa johtamisessa ja tiedät kuinka kasvattaa myyntiä sekä saada aikaan tuloksia. Digimarkkinoinnin ja -myynnin toteuttaminen on sinulle tuttua ja hyödynnät innokkaasti uusimpia teknologioita oman ja tiimisi työn tukemisessa. Omaat kokemusta ja näkemystä siitä miten markkinointi ja myynti tekevät yhteistyötä markkinoiden valloittamisen eteen, työskentelet päämäärätietoisesti ja sytyt haasteista. 
 
Mitä tarjoamme:
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi ainutlaatuisessa hankkeessa ja rakentamaan yhdessä parempaa Suomea kaikille. Työkavereiksi saat ennakkoluulottoman porukan, joka ei haasteita pelkää. Itseohjautuvuus ja uuden innovointi on paalutettu tähän työnkuvaan ja siten saatkin paljon vapautta ja myös vastuuta. Tehtävän sijainti ei ole paikasta riippuvainen vaikka meiltä löytyykin toimistot niin Helsingistä, Riihimäeltä, Tampereelta sekä Jyväskylästä kuin Oulustakin. 
 
Innostuitko? Haluatko päästä tekemään tulosta ja rakentamaan liiketoimintaa? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 23.2.2020 mennessä ja kerro lisää myyntikokemuksestasi sekä tuloksistasi B2C-myynnin sekä markkinoinnin parissa sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä saa Liiketoimintajohtaja Jarno Laitiselta 040 517 0121 tai jarno.laitinen@cinia.fi. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

06.02.2020 - 23.02.2020