Avoimet työpaikat

Ihan rehellinen Java-kehittäjä

Cinia

Cinian laatimat toimintaa sujuvoittavat ja lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä asiakkaiden, eri alojen ammattikäyttäjien kanssa.

Tehtävän kuvaus

Haemme Jyväskylään rehellistä, konstailematonta Java-kehittäjää. Meille on ensisijaisesti merkitystä sillä, että olet toteuttanut useamman projektin Javalla yhdessä toisten kehittäjien kanssa. Tiimimme kaipaa kokemustasi projekteihin, joissa tehdään esimerkiksi teollisuuden, liikenteen ja maatalouden digitalisaation ratkaisuja. Työssä menestymistä auttavat, jos sinulle ovat tuttuja Jira, Git, Jenkins, GitLab ja Confluence.

Hakeminen

Sovit kulttuuriimme, jos jaksat pyöritellä enemmän kuin kerran uusia ideoita kollegoiden kanssa, näet asioiden loppuunsaattamisen rasittavana mutta sangen tarpeellisena, et odota työyhteisöltä tulevan kuin huonoa huumoria ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti.

Miten meillä puhutaan teknisistä asioista? Kurkkaa Jyväskylän saitilta Rikun ja Antin höpötyksiä monoliittikönteistä ja mikropalveluista. Jos et ollut aivan täysin eri mieltä ja muutoinkin tämän tiiviin ilmoituksen teemat ovat sinuun osuvia, niin pistähän hakemusta sisään. Heitä CV ja linkki koodiisi, niin olemme piakkoin yhteydessä.

Lisätietoja

Jos haluat vaihtaa pari sanaa tehtävästä tai firmasta, rekrytoija Sakulle saa soittaa (044 3111 775) ja Jyväskylän saitin vetäjälle Villelle myös (050 384 3731), mutta ensinmainitun saat luultavammin kiinni.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

12.11.2018 - 02.12.2018