Avoimet työpaikat

IoT-kehittäjä

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä kehität suorituskykyisiä ja tietoturvallisia IoT-sovelluksia eri toimialojen teollisuusasiakkaille. Työskentelet ketterässä tiimissä ja osaat hyödyntää rutiininomaisesti Scrum-menetelmiä sekä kehitystä tukevia työkaluja ja -ympäristöjä. Avainsanoja: Java, Spring, Springboot, REST, ActiveMQ, MQTT, Node, SQL, NoSQL, Nginx, Git, Jenkins, AWS/Azure.

Odotamme

Sinulla on aiempaa työkokemusta suuria datamassoja ja laitehallintaa sisältävien web-ohjelmistojen kehityksestä, erityisesti backend -puolelta. Olet toteuttanut ratkaisuja signaalidatan vastaanottoon, käsittelyyn ja tallennukseen sekä rakentanut rajapintoja (API) ja integraatioita. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta julkipilvipalveluiden (AWS/Azure) hallinnoinnista osana kehitystyötä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Suhtaudut tyynesti eteen tuleviin teknisiin haasteisiin ja tarvittaessa otat ennakkoluulottomasti haltuun itsellesi uusia teknologioita. Suoriudut tehtävistäsi itsenäisesti, mutta sinulla on silti matala kynnys sekä pyytää että tarjota apua kollegoillesi. 

Hakeminen

Jätä lyhyt hakemus kun se sinulle sopii, kuitenkin tammikuun alkuun mennessä. Jos haluat keskustella miten esimerkiksi bassonsoitto soveltuu tähän tehtävään, ole yhteydessä rekrytoija Sakuun: 0443111775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Rekrytoivalta esimieheltä Kimmolta voit kysyä tarkemmin tietoa roolista:  (kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

05.12.2018 - 02.01.2019