Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Järjestelmäasiantuntija

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Cinian pääomistaja on Suomen valtion täysin omistama Governia Oy. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

www.cinia.fi

 

Tehtävän kuvaus

Vakinainen työsuhde

Odotamme

Haemme asiantuntijaa, jolla on:

kokemusta Linux (RHEL, Debian)- ja Windows (2008-)-palvelinkäyttöjärjestelmistä
osaamista VMwaren palvelinvirtualisointituotteista (vCenter, ESXi)
ymmärrys IP-verkon rakenteesta ja peruskomponenteista
skriptausosaamista (esim. Bash, Powershell)
kokemusta IT-ympäristön automatisoinnista (esim. Ansible)
hyvät tiimityötaidot ja oma-aloitteinen työskentelytapa
Eduksi tehtävässä on:

VMwaren eri tuotteiden osaaminen, esim. vCloud Director, VSAN ja NSX
Docker-, Ceph-, IPA, RHEL Satellite- ja PKI-osaaminen
VMWare- ja Windows-sertifionnit
Eri tietokantojen osaaminen (esim. SQL,DB2)

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Saat tueksesi osaavat kollegat ja käyttöösi nykyaikaiset työkalut.

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Jarkko Sulin 040 862 1595 tai jarkko.sulin@cinia.fi

 

Hakeminen

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV kotisivuillamme www.cinia.fi/rekry. Hakuaika päättyy perjantaina 12.5.2017. Käymme hakemuksia läpi heti niiden tultua ja täytämme tehtävän, kun sopiva henkilö löytyy. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

Työsuhdetyyppi

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Riihimäki

Hakuaika

02.05.2017 - 12.05.2017