Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Järjestelmäasiantuntija

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

www.cinia.fi  

 

Tehtävän kuvaus

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt osaavasta järjestelmäasiantuntijasta vahvistusta kehityshakuiseen joukkoomme.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat Cinian IT-ympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tiimissä pääset osallistumaan kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin sekä olet mahdollisesti mukana järjestelmien 24/7-päivystyksessä. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee joko Riihimäellä tai pääkaupunkiseudulla.

Cinian ratkaisut koostuvat älykkäistä yhteys- ja pilvipalveluista sekä järjestelmä-, kehitys- ja hallintapalveluista. Keskitymme asiakkaille räätälöityihin, liiketoimintakriittisiin sovelluksiin ja kokonaisratkaisuihin. Panostamme vahvasti tietoturvallisuuden kehittämiseen yhteiskunnan kriittisten palvelujen tuottajana.

Odotamme

Haemme asiantuntijaa, jolla on:

- kokemusta IT-ympäristön automatisoinnista (esim. Ansible)

- kokemusta Linux (esim. RHEL)-palvelinkäyttöjärjestelmistä

- ymmärrys IP-verkon rakenteesta ja peruskomponenteista

- skriptausosaamista (esim. Bash, Powershell)

- sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi tehtävässä on:

- Windows-palvelinosaaminen

- VMwaren eri tuotteiden osaaminen, esim. vCenter, vCloud Director

- Docker tai vastaava container-osaaminen

- Linux-, VMware- ja Windows-sertifikaatit

- Laaja-alainen IT-osaaminen
 

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Saat tueksesi osaavat kollegat ja käyttöösi nykyaikaiset työkalut.

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Jarkko Sulin 040 862 1595 tai jarkko.sulin@cinia.fi

 

Hakeminen

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV kotisivujemme kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.9. Käymme hakemuksia läpi heti niiden tultua ja täytämme tehtävän, kun sopiva henkilö löytyy. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Riihimäki, Espoo

Hakuaika

08.09.2017 - 24.09.2017